СИГМА ПРОВАДИЯ ООД - Вижте още

СИГМА ПРОВАДИЯ ООД

Сигма Провадия ООД е лицензиран търговец на едро и дребно на ветеринарни лекарства, храни и аксесоари за домашни и селскостопански животни. Дистрибутор е на всички български производители и на водещите чуждестранни фирми, представени на българския пазар.
СИГМА ПРОВАДИЯ ООД
Сигма Провадия ООД
Ветеринарна аптека "Сигма". Разполагаме с широка гама от лекарства, витамини, храни и аксесоари за вашите домашни любимци и селскостопански животни. За продукти, които не откривате в каталога, моля отправете запитване на нашия e-mail: sigmapm@abv.bg или на телефон 0899/145115.

Заповядайте във ветеринарните ни аптеки:

гр. Провадия, ул. "Дунав" № 70,
гр. Варна, ул. "Баба Тонка" № 3,
гр. Добрич, ул. "Гоце Делчев" № 3

За нас:

СИГМА ПРОВАДИЯ ООД
“Сигма Провадия” ООД е лицензиран търговец на едро и дребно на ветеринарни лекарства, храни и аксесоари за домашни и селскостопански животни. Разполагаме с над 25 години опит в областта.

Екипът ни се състои от специалисти ветеринарни лекари, ветеринарни техници и технически сътрудници с високи професионални качества.

Дистрибутори сме на всички български производители и на водещите чуждестранни фирми, представени на българския пазар.

За нас от най-голямо значение е работната ни етика. Стараем се да сме максимално полезни за нашите клиенти с коректно отношение и актуална информация.

Продукти:

Ветеринарна аптека "Сигма" предлага всичко необходимо за Вашите домашни любимци и продуктивни животни - Лекарства, Аксесоари, Храни и хранителни добавки, Витамини, Козметика, Консумативи, Препарати за дезинфекция и борба с вредители, Специализирана литература.
СИГМА ПРОВАДИЯ ООД
www.sigmaprovadia.com