Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Медицински център Св. Димитър - Вижте още

Медицински център Св. Димитър

Медицински център Св. Димитър"работи от 2001 г. В дългогодишната ни практика създадохме два медицински центъра: първият се намира на удобно място в центъра на София - близо до Института за спешна помощ "Пирогов". Тук се извършват прегледи в областта на гинекологията, вътрешните болести
Медицински център Св. Димитър

Медицински център Св. Димитър, София

Медицински център Св. Димитър, София е създаден през 2001 година, като през периода на съществуването му са изградени два медицински центъра в столицата – в центъра и в квартал Бояна.

Първият се намира в непосредствена близост до Институт за спешна помощ Пирогов, като в него (освен акушер-гинеколози) работят медицински специалисти в областите вътрешни болести, очни болести, УНГ и урология.

Вторият е създаден праз 2010 година и се отличава с действащите в него кабинети на акушер-гинеколог, интернист, ендокринолог, уролог, мамолог.

Оборудване в Медицински център Свети Димитър, София

Оборудването в Медицински център Свети Димитър, София е на най-високо ниво. Тук се следват всички новости в областта на акушер-гинекологията и медицината.

Уредите за диагностика са:

  • 2D ехограф
  • 3D ехограф
  • 4D ЕХОГРАФ
  • Ехограф с цветен доплер
  • Видеоколпоскоп
  • Трансректална и трансвагинална ехография
  • ЕКГ
  • Фетален монитор
димитър медицински центърмедицина услуги

Обслужване на пациентите в МЦ Свети Димитър

Екипът специалисти в МЦ Свети Димитър работи изцяло в полза на пациента. Именно поради тази причина обслужването на пациентите е организирано в затворен цикъл.

Акцентът на дейността е акушерството и гинекологията и всички услуги, свързани с тях – профилактични гинекологични прегледи, женска консултация, 4D ехография и т.н. Една от най-иновативните и често използвани от пациентите услуги на центъра е ранният скрининг – от девета гестационна седмица.

Тук бременните жени могат да се чувстват напълно спокойни, тъй като грижите за очакваното от тях дете са поверени на едни от най-добрите специалисти.

Тук жените могат да бъдат уверени, че прегледите и консултациите са на високо ниво, а последващото лечение – в полза на цялостното здраве на организма им.

Партньори на МЦ Св. Димитър в областта на медицината:

МБАЛ Света София, лаборатория Лора, лаборатория ЦИБАЛАБ, лаборатория на IV-та ГБ, лаборатория Геника, д-р Илиев – патолог и др.

Медицински център Св. Димитър

Услуги

Гинекология и онко-гинекологични прегледи

В МЦ Св. Димитър се предлага пълен набор от манипулации в областта на гинекологията и онко-гинекологичните прегледи.

Акушерство и проследяване на бременност в МЦ Св. Димитър

МЦ Св. Димитър е предимно център за женско здраве. Именно затова един от акцентите в дейността му е бременността.

Мамология в МЦ Свети Димитър

Мамологията в МЦ Свети Димитър е засегната като основна част от женското здраве. Това е онази част от Акушер-гинекологията, която разглежда като основен проблем здравето на млечните жлези

Грижа за семейното здраве в Медицинските центрове Свети Димитър

Медицинските центрове Свети Димитър обръщат специално внимание на семейното здраве, независимо, че приоритет в дейността им е женското здраве.

Консултации в МЦ Свети Димитър

В МЦ Свети Димитър се предлагат не само консултации, свързани със женското здраве, бременността или в АГ областта на медицината, но и в много други области.

Диетология в Медицински център Св. Димитър

Диетология в Медицински център Св. Димитър е застъпена като част от общото здраве на организма и, в частност, този на бъдещите майки.

Ендокринология в Медицински център Св. Димитър

Медицински център Св. Димитър предлага консултации, диагностика и лечение на болести на обмяната и професионална помощ при нарушена функция на жлезите с вътрешна секреция

Урология в Медицински център Св. Димитър

В Медицински център Св. Димитър работят специалисти в областта на урологията, които предлагат диагностика и лечение на заболяванията в областта.

Медицински център Св. ДимитърМедицински център Св. Димитър

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..