Последни новини


Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Виж още..

Медицински център Св. Димитър - Вижте още

Медицински център Св. Димитър

Медицински център Св. Димитър"работи от 2001 г. В дългогодишната ни практика създадохме два медицински центъра: първият се намира на удобно място в центъра на София - близо до Института за спешна помощ "Пирогов". Тук се извършват прегледи в областта на гинекологията, вътрешните болести
Медицински център Св. Димитър

Медицински център Св. Димитър, София

Медицински център Св. Димитър, София е създаден през 2001 година, като през периода на съществуването му са изградени два медицински центъра в столицата – в центъра и в квартал Бояна.

Първият се намира в непосредствена близост до Институт за спешна помощ Пирогов, като в него (освен акушер-гинеколози) работят медицински специалисти в областите вътрешни болести, очни болести, УНГ и урология.

Вторият е създаден праз 2010 година и се отличава с действащите в него кабинети на акушер-гинеколог, интернист, ендокринолог, уролог, мамолог.

Оборудване в Медицински център Свети Димитър, София

Оборудването в Медицински център Свети Димитър, София е на най-високо ниво. Тук се следват всички новости в областта на акушер-гинекологията и медицината.

Уредите за диагностика са:

  • 2D ехограф
  • 3D ехограф
  • 4D ЕХОГРАФ
  • Ехограф с цветен доплер
  • Видеоколпоскоп
  • Трансректална и трансвагинална ехография
  • ЕКГ
  • Фетален монитор
димитър медицински центърмедицина услуги

Обслужване на пациентите в МЦ Свети Димитър

Екипът специалисти в МЦ Свети Димитър работи изцяло в полза на пациента. Именно поради тази причина обслужването на пациентите е организирано в затворен цикъл.

Акцентът на дейността е акушерството и гинекологията и всички услуги, свързани с тях – профилактични гинекологични прегледи, женска консултация, 4D ехография и т.н. Една от най-иновативните и често използвани от пациентите услуги на центъра е ранният скрининг – от девета гестационна седмица.

Тук бременните жени могат да се чувстват напълно спокойни, тъй като грижите за очакваното от тях дете са поверени на едни от най-добрите специалисти.

Тук жените могат да бъдат уверени, че прегледите и консултациите са на високо ниво, а последващото лечение – в полза на цялостното здраве на организма им.

Партньори на МЦ Св. Димитър в областта на медицината:

МБАЛ Света София, лаборатория Лора, лаборатория ЦИБАЛАБ, лаборатория на IV-та ГБ, лаборатория Геника, д-р Илиев – патолог и др.

Медицински център Св. Димитър

Услуги

Гинекология и онко-гинекологични прегледи

В МЦ Св. Димитър се предлага пълен набор от манипулации в областта на гинекологията и онко-гинекологичните прегледи.

Акушерство и проследяване на бременност в МЦ Св. Димитър

МЦ Св. Димитър е предимно център за женско здраве. Именно затова един от акцентите в дейността му е бременността.

Мамология в МЦ Свети Димитър

Мамологията в МЦ Свети Димитър е засегната като основна част от женското здраве. Това е онази част от Акушер-гинекологията, която разглежда като основен проблем здравето на млечните жлези

Грижа за семейното здраве в Медицинските центрове Свети Димитър

Медицинските центрове Свети Димитър обръщат специално внимание на семейното здраве, независимо, че приоритет в дейността им е женското здраве.

Консултации в МЦ Свети Димитър

В МЦ Свети Димитър се предлагат не само консултации, свързани със женското здраве, бременността или в АГ областта на медицината, но и в много други области.

Диетология в Медицински център Св. Димитър

Диетология в Медицински център Св. Димитър е застъпена като част от общото здраве на организма и, в частност, този на бъдещите майки.

Ендокринология в Медицински център Св. Димитър

Медицински център Св. Димитър предлага консултации, диагностика и лечение на болести на обмяната и професионална помощ при нарушена функция на жлезите с вътрешна секреция

Урология в Медицински център Св. Димитър

В Медицински център Св. Димитър работят специалисти в областта на урологията, които предлагат диагностика и лечение на заболяванията в областта.

Медицински център Св. ДимитърМедицински център Св. Димитър

Мнения за Медицински център Св. Димитър


The company has no review.

Напиши мнение за Медицински център Св. Димитър


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Виж още..