Си транс   itemprop=

Си транс

СИ ТРАНС е транспортна фирма специализирана в превоз на извънгабаритни, контейнерни, бордови и насипни товари и товари по ADR. СИ ТРАНС разполага с различни видове ремаркета, пригодени за превози на бордови, открити, контейнерни, насипни и извън габаритни товари и товари по ADR.
Пловдив, бул. Кукленско шосе 7 А

Товарни превози   Международен транспорт   Международна спедиция Транспортни услуги с открити полуремаркета   Превоз на машини   Превоз на товари по ADR За нас : СИ ТРАНС ЕООД е създадена през 2006 г. като правоприемник на дейността на ЕТ Станчо Иванов и е с дългогодишни традиции в областта на сухопътния международен транспорт на товари. Седалището на фирмата се намира в град Пловдив, България. Тук се помещава Централата с основната административна и сервизна част: диспоненти, диспечери, счетоводен отдел, сервиз. СИ ТРАНС ЕООД разполага с различни видове ремаркета, пригодени за превози на бордови, открити, контейнерни, извън габаритни товари и товари по ADR. Фирмата спечели доверието и поддържа отлични икономически взаимоотношения и сътрудничество с множество български и европейски компании, благодарение на точността и коректността в обслужването. Стараем се да създаваме за клиентите си оптимални транспортни схеми, които да отговарят на Вашите специфични изисквания и потребности. За сигурността на товара и безопасното пътуване, автомобилите ни винаги се движат с двама професионални шофьори, като движението им подлежи на 24-часово GPS проследяване. Всеки един автомобил разполага със задължителна мобилна връзка и необходимото техническо оборудване. Услуги : СИ ТРАНС ЕООД предоставя професионални транспортни и спедиторски услуги с мисъл и грижа за клиентите и стриктно следи за оптимизацията и контрола върху извършените доставки. Фирмата разполага с различни видове ремаркета, пригодени за превози на бордови, открити, контейнерни и извън габаритни товари и товари по ADR. Предлагаме пълен набор от транспортни услуги и логистика в България и Европейския съюз. Може да ни се доверите за следните видове транспортни услуги Международен транспорт Международна спедиция Групажни превози Вътрешен транспорт Комплектни товари Превози на опасни товари Товарни превози на стоки и оборудване Транспортни услуги с открити полуремаркета Превоз на машини и палетизирани стоки Превоз на контейнери – 20’ и 40’ фута Превоз на товари по ADR и извън габаритни товари Автопарк : Транспортна фирма СИ ТРАНС ЕООД разполага с влекачи MERCEDES ACTROS с различни видове ремаркета и полуремаркета, пригодени за превози на бордови, открити, контейнерни, извън габаритни товари и товари по ADR. Фирмата разполага с нови камиони MERCEDES ACTROS и MAN, бордови, с тристранна щора, дължина 13,60 м. товаропоносимост до 24 тона. Складова база Разполагаме със собствена закрита складова база с площ от 180 кв.м.

Мнения за Си транс


Относно: професионалисти

Публикувано от: , на: 2014-02-26 14:36:51
Винаги точни, компетентни, изпълнителни! Превози с добре поддържан автопарк и млад и огговорен ръководител!

Напиши мнение за Си транс


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.