Последни новини


Колко е важен професионалният монтаж на климатици

Виж още..

Какво да правим при финансово затруднение?

Виж още..

Как доброто здраве се отразява на продуктивността в офиса?

Виж още..

Ибора   itemprop=

Ибора

Фирма "ИБОРА" е създадена през 1990г. Основната й дейност обхваща три направления - производство и внос на медицинска техника и обзавеждане, козметични апарати и производство и внос на осветителни тела и ел. материали.
Ибора Фирма "ИБОРА" е създадена през 1990г. Основната й дейност обхваща три направления: производство и внос на медицинска техника и обзавеждане; козметични апарати; производство и внос на осветителни тела и ел. материали; Продукти Козметично обзавеждане Столове за педикюр Козметични столове Козметични масички Масажни легла и кушетки Масички и апарати за маникюр Сгъваеми масажни кушекти Табуретки и столове Фризьорски измивни колони Фризьорско обзавеждане Продукти Козметични апарати Апарати за вакуум масаж Апарати за йонофореза Апарати за пилинг Дарсонвални апарати Други апарати Комбинирани козметични апарати Лампи за нагревки и козметика Пароозонатори Стерилизатори за козметика и татуировки Термоодеяла Ултразвукови апарати Целутрони Продукти Медицински апарати и оборудване Бактерицидни лампи Кутии и барабани за стерилизация Сухи стерилизатори Апарат за УВЧ терапия Лампи за амбулаторен преглед Лампи за нагревки Термостати Автоклави Водни дестилатори Тонометър на Маклаков

Мнения за Ибора


The company has no review.

Напиши мнение за Ибора


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Колко е важен професионалният монтаж на климатици

Виж още..

Какво да правим при финансово затруднение?

Виж още..

Как доброто здраве се отразява на продуктивността в офиса?

Виж още..