ТРАНС 5 ООД - Вижте още

ТРАНС 5 ООД

ТРАНС - 5 ООД е фирма с дългогодишен опит в транспорта и туризма. ТРАНС - 5 ООД предлага автобуси под наем за екскурзии в страната и чужбина, трансфери до и от аерогари , превози за организирани срещи, мероприятия, бизнес пътувания, сватби, банкети и др.
София, кв. Орландовци, ул.Одеса 34

02/8 133 143; 02/9 366 768; 0888 507 808; 0887 427 306


Оценка: 3.7 / Гласували: 3


ТРАНС 5 ООДТРАНС 5 ООДТРАНС 5 ООД
За нас
Автобусна фирма „ТРАНС – 5” ООД има над 22 години опит в автобусните превози. Транс-5 започна с автобусна линия София-Петрич и постепенно с годините закупи нови автобуси и разви маршрути за гр.Гоце Делчев, гр.Сандански, гр.Благоевград, гр.Плевен, гр.Свищов, а в последствие до гр.Белене, гр.Бяла Слатина, гр.Кнежа, гр.Искър, гр.Стара Загора, гр.Сливен, гр.Созопол, гр.Приморско, гр.Китен.

Автобусите ни са пътували и пътуват по линиите, като стриктно спазват маршрутните разписания и Законите за движение по пътищата.

Водачите на автобуси са професионалисти и са винаги вежливи и приятно настроени към пътниците.

През 2005г. фирмата придобива и международен лиценз и започва работа с водещи, лицензирани туроператори и туристически фирми, с които съвместно се провеждат екскурзии в страната и чужбина.

С течение на времето поетапно се подменя автобусния парк и в момента разполагаме с над двадесет броя нови 48-местни, 32-местни и 20-местни автобуси, задоволяващи всякакви нужди.

Автобусна фирма „ТРАНС – 5” ООД разполага със собствена сервизна база, където работят работници и служители, които заедно с всички останали обслужващи звена се грижат за безаварийното и комфортно пътуване на всички ползващи услугите ни.

Във всеки един главен град по маршрутите имаме билетни каси, мобилно свързани, които ежедневно подават необходимата информация, нужна на пътуващите и желаещите да станат наши клиенти.
ТРАНС 5 ООД ТРАНС 5 ООД ТРАНС 5 ООД ТРАНС 5 ООД
Автобуси под наем

Trans 5 предлага автобуси под наем за екскурзии в страната и чужбина, трансфери до и от аерогари, хотели, превози за организирани срещи и мероприятия, бизнес пътувания, сватби, банкети, посещения на исторически забележителности, спортен и училищен туризъм.

Фирмата работи с лицензирани туроператори и туристически фирми с който съвместно се провеждат екскурзии до избрана от тях дестинация.

Удобните и комфортни 18, 20, 32 и 48 - местни автобуси са управлявани от опитни професионални водачи и се предлагат на ниски и достъпни цени, а за редовни клиенти се правят отстъпки.

ТРАНС 5 ООД
БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ НАС,
БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ ДОВОЛНИ!

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?