Последни новини


Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

СОЦИОМЕД КОНСУЛТИНГ ЕООД  itemprop=

СОЦИОМЕД КОНСУЛТИНГ ЕООД

Социомед Консултинг е агенция за социални услуги, специализирана в грижите за възрастни и болни хора, осигуряване на домашни помощници и детегледачки, почистване на жилища.
София, ул.Виктор Григорович 38-40

СОЦИОМЕД КОНСУЛТИНГ ЕООД Социомед Консултинг е агенция за социални услуги, специализирана в грижите за възрастни и болни хора, осигуряване на домашни помощници и детегледачки, почистване на жилища. Ние работим с добре подбран и проверен през годините екип от медицински сестри, педагози, социални работници, санитари. Управителката на агенцията Петрунка Петрова е с над петнадесет годишен управленски опит в сферата на социалните услуги (грижи за възрастни и болни, грижи за деца). За нейното успешно и професионално развитие важна роля имат завършеното медицинско и социално образование. На 15 Юни 2010г. бе открит първият офис на агенция Социомед Консултинг в София. Агенцията разполага с Удостоверение за регистрация за предоставяне на социални услуги - социален асистент за възрастни хора, домашен помощник, бюро за социални услуги. НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ СОЦИАЛНИ УСЛУГИ КАТО: Грижа за болни хора (в домашна обстановка или лечебно заведение) Почистване на домове и офиси Грижа за възрастни (почистване, пазаруване, готвене и др.необходими услуги) Поддържането на хигиена и домашен уют много често е досадно занимание. То отнема много от ценното ни време за отдих и почивка. Грижа за деца (до 3 год. възраст - мед.сестри, над 3 год.възраст - педагози) и помощ в домакинството Грижа за деца с възможност за помощ в подготовката на домашните и извънкласните занимания. Логопед за деца Логопед за възрастни - след прекаран инсулт Платени социални консултации (всяка сряда от 16.30 -17.30 ч.) Доставка до дома на предварително приготвена храна в индивидуални опаковки и по предварителна заявка по меню Вземане на кръв и секрети (гърлен,носен и др.) в домашна обстановка, при невъзможност да бъде посетено здравно заведение) и доставяне на резултата до дома или чрез интернет Рехабилитация в домашни условия след инсултни състояния, след травми и ортопедични заболявания Подмяна на кислородни бутилки с възможност за абонамент при болни с хронична дихателна недостатъчност, налагащо подържаща терапия с кислород Придружаване до болнично заведение или различни институции (с осигурен от нас транспорт, съпровождане от обучен персонал, който ще ви бъде в помощ при необходимост) Изписване на лекарства при личен лекар и закупуване на такива Траурни услуги и ритуали - Съдействие за организиране от специализиран комплекс за траурни услуги и ритуали на погребение,кремация и панихида(граждански или църковен ритуал). Извършване на Вега тест (Vega Test) в домашни условия (специален биоенергиен тест за поносимост към храните) Детоксикатор Освобождаване на стреса с техники за релаксация - медитация Професионални занимания по тенис за деца и възрастни НОВА, БЕЗБОЛЕЗНЕНА, БЕЗВРЕДНА ДИАГНОСТИКА на всички органи и системи с апарат "МЕТАТРОН"

Мнения за СОЦИОМЕД КОНСУЛТИНГ ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за СОЦИОМЕД КОНСУЛТИНГ ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..