Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Олтранс Логистик - Вижте още

Олтранс Логистик

Олтранс Логистик ЕООД е българско спедиторско дружество със седалище в София, извършва услуги в сферата на транспортните услуги, транспорт с бордови и хладилни автомобили за търговските операции на нашите основни клиенти по транспортните релации България-Европа.
Олтранс Логистик

За нас :

Олтранс Логистик

Фирма Олтранс Логистик ЕООД е българско спедиторско дружество със седалище в град София, която основахме с основна цел да осигурим транспорт с бордови и хладилни автомобили за търговските операции на нашите основни клиенти по транспортните релации България-Европа, Балкански страни, както и държавите от ОНД и близкия Изток.

Фирмата изпълнява седмични групажни линии от и за България: Германия, Белгия и Холандия, Италия, Франция и Испания, Унгария, Чехия и Полша, Турция, Литва, Беларус и Русия, Балканските страни.

   
   
 

Имаме удоволствието да Ви предложим автомобили, полуремаркета с дължина 13,60м, 21 тона, бордови и хладилни композиции, както и соло автомобили, дрехарки и микробуси.

Разполагаме с високообемни автомобили, като седмично изпълняваме групажни линии за и от Европа и Балканските страни.

 

Олтранс Логистик


Услуги :

За облекчение на клиента извършваме митническа обработка и складова дейност на конкурентни цени, както и застраховки по желание на клиента.
   
Олтранс Логистик разполага със собствен парк от фургони, дрехарки с които извършва специализирани превози на дрехи на закачалки, текстил, мебели, личен багаж, козметика, медикаменти и хранителни продукти
 
 
Транспорт на комплектни (цели) товари
 
Транспорт на групажни пратки
     
Транспорт на цели товари с уточнени срокове на доставка и ежедневна информация за местонахождението на пратката. Възможности за транспорт с автомобили с двама водачи.Експресни доставки от и за цяла Европа– 36-40 часа
 
Ежеседмичен транспорт на групажни пратки. Възможности за вземане от всяка точка в отправната страна и доставка до всяка точка в България и обратно с уточнени срокове на доставка и ежедневна информация за местонахождението на пратката.
     
Специализиран транспорт
 
Складиране
     
Хладилен транспорт - презоз на товари с температурен режим
Превоз на опасни товари ADR
Превоз на дрехи на закачалки – експресни доставки, групажи
Превоз на извънгабаритни товари
 
Складиране и съхранение са неделима част от успешната спедиторска дейност. Олтранс Логистик ЕООД предоставя на своите клиенти възможност да използват склад с цел оптимизиране на товаро-потока и съкращаване времето на престой на транспортните средства.
     
Карго застраховка по време на превоз
 
Контейнерен превоз от цял свят
Съгласно чл. 17 от Конвенция CMR превозвачът е отговорен за цялостната или частичната липса или повреда на стоката от момента на приемането й за превоз до момента на доставянето й. Тази отговорност обаче е ограничена съгласно чл. 23, т. 3 на същата конвенция и не може да надвишава 8,33 СПТ (разчетна единица на МВФ – „специални права на тираж”, SDR) на килограм бруто тегло на липсващата стока.
 
Контейнерен превоз от и до всяка точка на света с водещи корабни линии през български и гръцки пристанища.

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..