Олтранс Логистик - Вижте още

Олтранс Логистик

Олтранс Логистик ЕООД е българско спедиторско дружество със седалище в София, извършва услуги в сферата на транспортните услуги, транспорт с бордови и хладилни автомобили за търговските операции на нашите основни клиенти по транспортните релации България-Европа.
Олтранс Логистик

За нас :

Олтранс Логистик

Фирма Олтранс Логистик ЕООД е българско спедиторско дружество със седалище в град София, която основахме с основна цел да осигурим транспорт с бордови и хладилни автомобили за търговските операции на нашите основни клиенти по транспортните релации България-Европа, Балкански страни, както и държавите от ОНД и близкия Изток.

Фирмата изпълнява седмични групажни линии от и за България: Германия, Белгия и Холандия, Италия, Франция и Испания, Унгария, Чехия и Полша, Турция, Литва, Беларус и Русия, Балканските страни.

   
   
 

Имаме удоволствието да Ви предложим автомобили, полуремаркета с дължина 13,60м, 21 тона, бордови и хладилни композиции, както и соло автомобили, дрехарки и микробуси.

Разполагаме с високообемни автомобили, като седмично изпълняваме групажни линии за и от Европа и Балканските страни.

 

Олтранс Логистик


Услуги :

За облекчение на клиента извършваме митническа обработка и складова дейност на конкурентни цени, както и застраховки по желание на клиента.
   
Олтранс Логистик разполага със собствен парк от фургони, дрехарки с които извършва специализирани превози на дрехи на закачалки, текстил, мебели, личен багаж, козметика, медикаменти и хранителни продукти
 
 
Транспорт на комплектни (цели) товари
 
Транспорт на групажни пратки
     
Транспорт на цели товари с уточнени срокове на доставка и ежедневна информация за местонахождението на пратката. Възможности за транспорт с автомобили с двама водачи.Експресни доставки от и за цяла Европа– 36-40 часа
 
Ежеседмичен транспорт на групажни пратки. Възможности за вземане от всяка точка в отправната страна и доставка до всяка точка в България и обратно с уточнени срокове на доставка и ежедневна информация за местонахождението на пратката.
     
Специализиран транспорт
 
Складиране
     
Хладилен транспорт - презоз на товари с температурен режим
Превоз на опасни товари ADR
Превоз на дрехи на закачалки – експресни доставки, групажи
Превоз на извънгабаритни товари
 
Складиране и съхранение са неделима част от успешната спедиторска дейност. Олтранс Логистик ЕООД предоставя на своите клиенти възможност да използват склад с цел оптимизиране на товаро-потока и съкращаване времето на престой на транспортните средства.
     
Карго застраховка по време на превоз
 
Контейнерен превоз от цял свят
Съгласно чл. 17 от Конвенция CMR превозвачът е отговорен за цялостната или частичната липса или повреда на стоката от момента на приемането й за превоз до момента на доставянето й. Тази отговорност обаче е ограничена съгласно чл. 23, т. 3 на същата конвенция и не може да надвишава 8,33 СПТ (разчетна единица на МВФ – „специални права на тираж”, SDR) на килограм бруто тегло на липсващата стока.
 
Контейнерен превоз от и до всяка точка на света с водещи корабни линии през български и гръцки пристанища.

Мнения за Олтранс Логистик


The company has no review.

Напиши мнение за Олтранс Логистик


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.