Дом за Стари Хора Света Богородица - Вижте още

Дом за Стари Хора Света Богородица

„Света Богородица” е дом за стари хора, разположен сред уникалната природа в полите на Витоша, в квартал Бояна.Този дом бе създаден като алтернатива на така познатите ни държавни домове, с единствената хуманна и благородна цел – да осигури такива условия на живот.
 Дом за Стари Хора Света Богородица Дом за Стари Хора Света Богородица

ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА
„Света Богородица“ – кв. Бояна, гр.София
С удостоверение за регистрация № 988-01 за предоставяне на социални услуги от Министерство на труда и социалната политика

За дома:
Дом за стари хора Света Богородица
Дом за стари хора „Света Богородица“, осигурява денонощни грижи, активно лечение, подкрепа, общуване и социални контакти за възрастни хора, пенсионери, тежкоболни, оперирани, хора с деменция, продължително залежали се и нуждаещи се от нашите професионални грижи.

Домът „Света Богородица” се намира в полите на Витоша, кв. Бояна, гр.София,разположен на тиха и спокойна улица в удобна и функционална четириетажна сграда. Разполагаме с просторна градина и прекрасен изглед.
За удобство на домуващите домът разполага със 17 стаи, 2 ателиета , 2 дневни и просторна столова за хранене. Всички стаи са свързани с панорамни тераси.
Сградата е газифицирана, разполага със слънчеви колектори, видео наблюдение на домуващите, сигнална система, цифрова телевизия и интернет във всички помещения.

Дом за стари хора Света Богородица Дом за стари хора Света Богородица Дом за стари хора Света Богородица Дом за стари хора Света Богородица

Услуги:
Дом за стари хора Света Богородица
Дом за стари хора „Света Богородица“ – кв. Бояна, предоставя следните услуги:
  • дневен център за почасово гледане на възрастни хора
  • дом за стари хора
  • хоспис
  • Разнообразна храна, която се приготвя в дома
  • 4 кратно хранене съобразено с индивидуалното здравословно състояние
  • 24 часово медицинско обслужване
  • Поддържане на личен тоалет, изискващ добрата визия и комфорт
  • Осигуряване транспорт на трудноподвижни
Екип :
Дом за стари хора Света Богородица
Дом за стари хора „Света Богородица“ – кв. Бояна е с обслужващ персонал и квалифицирани медицински специалисти – лекар на разположение, медицински сестри, рехабилитатор, санитари, готвач и управител, които ежедневно се грижат за здравето и комфорта на домуващите.Дом за Стари Хора Света Богородица - отрасли:


Медицина, Здравеопазване, Социални Дейности, Домове за Възрастни Хора,
3.6 11