Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Психолог Нина Стойчева - Вижте още

Психолог Нина Стойчева

Кабинет за психологическа помощ, консултиране и хипнотерапия чрез НЕВРО-ЛИНГВИСТИЧНО ПРОГРАМИРАНЕ при: депресия, тревожност, панически атаки, фобии, нарушения в храненето, натрапливи мисли и др., предбрачно и семейно консултиране. - Ако
Пловдив, ул.Ген.Данаил Николаев 3А

 Психолог Нина Стойчева
Нина Стойчева
Психолог Нина Стойчева

Завършила съм 7 годишен курс на обучение по специалността „Психология” като 5 от тях са във ВТУ „Св.св. Кирил и Методий” със степен „Бакалавър по социална психология” и 2 години в ПУ „Паисий Хелендарски” със степен „Магистър по приложна психология”. По време на 7-годишното ми обучение придобих задълбочени знания в широк спектър от психологията, а 15-годишната ми практика ги превърна в умения. Една малка част от тези знания и умения са в областта на семейните отношения и семейно консултиране, в областта на клиничната психология,човешката сексуалност, проблеми в общуването, психологическо консултиране при тревожност, депресия, самота, гняв, вина..., консултиране по време на кризи, в областта на психопатологията и др.

По време на работата ми като психолог в системата на отбраната завърших два курса на обучение във ВА „Г.С.Раковски” по „Военна психология ”, които включваха изучаване на методиките за цялостна психодиагностика на личността, социалните взаимоотношения, подбора на кадри и др. и тяхното прилагане. Именно във ВА през 2005 година имах удоволствието да се запозная с НЛП / невро-лингвистично програмиране/. Участвала съм в многобройни тренинги за сформиране на екипи, тренинги за изграждане на лидерски умения, превенция на суицидно поведение, агресия, зависимости и т.н.

Имам участие в семинари по хипноза организирани от БАХ /Българска асоциация по хипноза/.

В практиката ми на психотерапевт и консултант съм използвала класическата психоанализа, когнитивно-поведенческа терапия, терапия чрез решения, хипноза и др. като търсенията ми на оптимален вариант терапевтична практика, който да дава бързи и надеждни резултати в психологическото консултиране и психотерапия ме отведоха до своя логичен завършек със задълбоченото изучаване и прилагане на НЛП.

Притежавам сертификат по НЛП-Практикиздаден в САЩ и подписан лично от д-р Ричард Бандлър / създателя и ко-основател на системата/ и сертификат поЕЕГ-Биофийдбек

Психотерапия, ЕЕГ- Невротренинг, Невро-лингвистично програмиране при: паническо разстройство, генерализирана тревожност, депресия, хранителни разстройства, зависимости и др.

Психологически консултации - индивидуални, фамилни.

Генетик-тест - изследващ нашите генетични способности.

Психолог Нина Стойчева - отрасли:


Медицина, Здравеопазване, Психолог, Психотерапевт,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..