ЕР БИ ЕЛИТ ВРАЦА - Вижте още

ЕР БИ ЕЛИТ ВРАЦА

Фирма "RB Elite" Враца предлага консултантски услуги, проектиране, доставка, изграждане, изпълнение и гаранционна и извънгаранционна сервизна поддръжка на: автоматизирани поливни системи, системи за капково напояване, помпени станции, хидрофорни уредби. За изграждането им фирмата

RB ELITE - автоматизирани поливни системи ВрацаRB ELITE - автоматизирани поливни системи Враца

Фирма „ RB – ELITE” – гр. Враца

Предлага консултантски услуги, проектиране, доставка, изграждане, поддръжка и сервизно обслужване на автоматизирани поливни системи, системи за капково напояване и помпени станции, хидрофорни уредби, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на продуктите. Фирмата извършва продажба, монтаж, ремонт и поддръжка на водни помпи, хидрофори и хидрофорни уредби "WILO". Изградените съоръжения са с високо качество и 24-месечен гаранционен срок.

Фирмата работи на територията на областите Враца, Монтана и Видин.

Предимствата на автоматичното напояване:

 • То е най-сигурният начин да се гарантира свежия вид на градината Ви през летните горещини, тъй-като оптимизира максимално използваното количество вода, давайки голяма икономия на воден ресурс
RB ELITE - автоматизирани поливни системи Враца  
 • Поливката се осъществява през нощта, когато земята е охладена, а това е най-полезно за растенията Ви
 • Автоматичното напояване игнорира човешката намеса и на практика Вие си осигурявате повече свободно време за почивка и други занимания
 • Постоянният режим на поливане Ви осигурява по-здрави растения
 • Благодарение на специалните сензори, автоматизираната поливна система не работи при валеж, което Ви улеснява и води до оптимално използване на водния ресурс.
 • Автоматизираната поливна система ще Ви помогне да намалите сметките си за вода и да отговорите на съвременните изисквания за интелигентното и използване

Материали

Автоматизираните поливни системи са изградени с материали на американската фирма RAIN BIRD, световен лидер в бранша. Те са с 24 – месечен гаранционен срок и с приложение в следните направления:
RB ELITE - автоматизирани поливни системи Враца
 • частни дворове и градини;
 • публични и общински паркове;
 • представителни зелени площи на хотели и вилни селища;
 • лозови масиви, овощни градини, земеделски поливни полета и оранжерии;

Водни помпи, хидрофори и хидрофорни уредби "WILO"

ЕР БИ ЕЛИТ ВРАЦА От 01.11.2019г. фирмата е оторизиран сервиз за Северозападна България на всички продукти с марка WILO. Извършва продажба, монтаж, ремонт, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на водни помпи, хидрофори и хидрофорни уредби "WILO". Изградените съоръжения са с високо качество и 24-месечен гаранционен срок.

Етапи

Етапите, през които трябва да минете, за да бъде реализирана автоматизирана поливна система във вашия двор са следните:

RB ELITE - автоматизирани поливни системи Враца Заснемане – този етап е необходим, ако не разполагате с необходимата скица на вашия двор.
Заснемането се извършва от наш екип, който идва на място, прави оглед и нанася на чертеж опорните точки на вашия двор. Следва:

Проектирането, което върху вече готовия опорен план нанася необходимите елементи на поливната система. Проектът зависи от ползвания водоизточник и неговите параметри за дебит и налягане. След направа на проекта се изготвя пълна количествено стойностна сметка за използваните продукти и необходимите видове работи за изпълнение на проекта.
Тези два етапа са напълно безплатни и не Ви ангажират с нищо. При одобрение от Ваша страна на изготвените проект и оферта се преминава към следващия етап.

Изпълнение - по време на него се пренасят данните от чертежа на терена, като отделните елементи на поливната система се трасират според одобрения проект. Обектът се счита за приключен след подписване на двустранен приемо - предавателен протокол

RB ELITE - автоматизирани поливни системи Враца Особено важна за правилното функциониране на поливната система е нейната профилактика и поддръжка. Два пъти годишно, пролет и есен трябва да се проверяват всички елементи на системата. Есента, преди настъпването на минусовите температури е необходимо т.нар. зазимяване, което се изразява в източване на водата от тръбите и другите елементи на поливната система.

Поливната система //вкл. капковото напояване/ може да бъде изградена без автоматизиращите елементи, да бъде управлявана ръчно / с кранове/, но това ще ангажира човешка намеса при поливката. Автоматиката може да се добави по-късно и системата ще започне да се командва автоматично.

За връзка с нас

RB ELITE - автоматизирани поливни системи Враца (+359) 885501062
RB ELITE - автоматизирани поливни системи Враца
RB ELITE - автоматизирани поливни системи Враца rbvratsa@gmail.com  

Омектотители за вода

 • Омекотители и пречистватели за вода серия eVOLUTION
 • Омекотители серия ECONOMY
 • Омекотителни системи за индустрията и хотелиерството

ЕР БИ ЕЛИТ ВРАЦА

RB – ELITE

ЕР БИ ЕЛИТ ВРАЦА - отрасли:


Селско Стопанство, Напоителни Системи,

Мнения за ЕР БИ ЕЛИТ ВРАЦА


The company has no review.

Напиши мнение за ЕР БИ ЕЛИТ ВРАЦА


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.