Производители и търговци на фураж и фуражни култури

Областни градове

ФИНМАРК КОМЕРСИАЛ ЕООД е създадена през 1992 г. с разнообразен предмет на дейност. 1999 г. е превратна за фирмата, защото от тогава става дистрибутор на семена на френската фирма Лимагрейн. През 2003 г. ФМК ЕООД става директен вносител на семената с марка

Стара Загора
АГРО ФЛЕКС ООД предлага широк асортимент от гранулирани фуражи, слънчогледово, рапично кюспе и др.

Гурково (Област Добрич)
Фирма ЕТ ДИМИТЪР ДИКОВ - МАРИЯ ДИКОВА с предмет на дейност производство на селскостопанска продукция, услуги и реализация на получена селскостопанска продукция. Това е основно пшеница, слънчоглед, царевица, рапица и етерично-маслени култури както и лавандула.

Фирма ВетВива Рихтер ЕООД предлага богат асортимент от продукти за Коне, храни и котки, козметика за животни и много други. ВетВива Рихтер ЕООД е изключителен представител за България на висококачествената немска храна за кучета Happy Dog и храна за котки Happy Cat.

Земеделско производство, агромаркетинг, аграрно право, земеделски консултации, услуги, търговия. Дружеството се занимава с производство и търговия със земеделска продукция - зърнени, етерично-маслени и фуражни култури. Консултации в областта на аграрната

Агроцентър Попово ЕООД развива своя бизнес в областта на селското стопанство и по-точно в отглеждането на маслодайни и фуражни култури. Занимава се с производство на семена от люцерна, гранули от люцерна,сертифициран нахут,пелети,брикети от слама и сертифициран нахут.

Копринка
Севдю 2000 е с основна дейност търговия с фураж за всякакъв вид животни: зърнен фураж, фуражни суровини, комбиниран фураж и допълващ фураж. Фирмата разполага със собствена база за производство на допълващ фураж. Фирмата разполага със собствен транспорт и работи с клиенти от цялата страна.

Новград
Основна дейност: внос на цвеклови гранули от Хърватия, търговия с фуражи и трици. Триците и фуражите, които предлагаме са с отлични характеристикии се прилагат за изхранване на преживни животни. Цвекловите резанки са отлична храна за крави, овце, кози и увеличават млеконадоя.

Русе
Техника за следжътвена обработка – транспортиране, сушене, заготовка на семена за посев, електронно сортиране, съхранение, „до ключ”. Отделни машини и цели линии. Сортиране на плодове и зеленчуци.Мелници и смесители за фуражи.

Алфатар
Фирма КОМФУ произвежда комбинирани фуражи за всички видове и категории животни. Фирмата притежава птицеферма за производство на яйца за консумация. Нашата основна цел е да гарантираме постоянно предлагане на качествени фуражи и безопасни продукти и и суровини с високо качество.

Производители и търговци на фураж и фуражни култури


На нашата страница ще намерите координати на повечето фирми предлагащи фураж в България. Комбинирани фуражи за птици, за кокошки носачки, пилета и бройлери. Предлагаме Комбиниран фураж с целулоза и меласа за Крави, Биволи и други преживни животни.

Фураж за преживни животни, фуражи за пилета, фуражи за преживни животни, фуражи за овце и фуражи за кози. В сравнение с други животни те оползотворяват до 20 % повече видове растения, и различните видове фуражи предназначени за тях. Машини за производство на концентирани фуражи за животни. Машини за фуражи, технологии за производство на фуражи, бизнес оборудване.


Пшеничен зародиш - трици , Фураж за Прасета , Фураж за Птици , Фураж за Телета , Фуражи за Пуйки , Храна за животни , Цвеклови гранули от захарно цвекло
Прочети повече
Затвори

Партньори