Димес 2001 - Вижте още

Димес 2001

Фирма Димес - 2001 се намира в село Камен. Развива своята дейност в областта на селското стопанство. Занимава се с производство, преработка и търговия със селскостопански продукти. Произвежда и търгува със зърнени (без ориз) и бобови култури и извършва различни селскостопански услуги
Камен (Област Велико Търново), ул. Александър Стамболийски 14

Димес 2001Димес 2001Димес 2001Димес 2001
За нас
Димес 2001
Фирма Димес - 2001 се намира в село Камен. Развива своята дейност в областта на селското стопанство. Занимава се с производство, преработка и търговия със селскостопански продукти.

Произвежда и търгува със зърнени (без ориз) и бобови култури и извършва различни селскостопански услуги.

В миналото така полезните зърнени култури са били много популярни. Още преди картофите да се появят те са били основна част от ястията. Днес зърнените култури вече не са толкова значими, колкото преди, но са наистина здравословни и ще бъде добре да ги върнете отново в менюто си.

Зърнените култури са богат източник на хранителни вещества и витамини. Точно тези съставки ги правят така здравословни.
Димес 2001

Мнения за Димес 2001


The company has no review.

Напиши мнение за Димес 2001


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.