Седик ЕООД - Вижте още

Седик ЕООД

Седик ЕООД се занимава основно с продажба на дърва за огрев, нарязани и на метри, въглища и подпалки за печки и котли на твърдо гориво. Нарязаните дърва са на пале, предлагат се и насипно в чували.
Седик ЕООД

За нас:

Седик ЕООД се занимава с продажба на дърва за огрев в град София. Дружеството разполага с лиценз за търговия на дърва и въглища. Предлаганите разфасовки са: рязани, цепени, на метър, разпалки и въглища. Фирмата разполага три складови бази за временно съхраняване на дърва за огрев и собствен камион за превоз по договаряне.

Седик ЕООД

Складови бази в София:

  • Околовръстен път квартал Симеоново
  • Околовръстен път квартал Суходол
  • Квартал Орландовци
Седик ЕООД има и производствена база в гр. Костенец. Предлаганите нарязани и нацепени дърва са наредени на пале, не е изключено да се закупят и насипно в чували. Въглищата и разпалките са също пакетирани в чували. Ако желаете да направите голяма поръчка се договаря допълнителна отстъпка от фиксираната цена.

Седик ЕООД

За нас:

Седик ЕООД - отрасли:


Дървообработване, Дърва за Огрев,

Мнения за Седик ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Седик ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.