София
Езиков център Интелект е специализиран център за английски и немски език. Фирмата функционира от 2000 година, като към момента е една от водещите сред образователните центрове и училища.

Пловдив
LinguaMundi предглага езикови курсове по английски, немски и испански език за ученици, студенти и възрастни, както и за корпоративни клиент

Фирма ЕТ ИВА - ЛМ - Иванка Пампулова развива своята дейност от 1992 год. Като ПЪРВА ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА работи само с квалифицирани специалисти и по програми на МОН, както и по програма Първите седем.

Пловдив
Фирма „БРИДА“ ЕООД е основана през 2009г., и е със седалище в гр.Пловдив.Фирмата е оторизирана от МВнР с договор № 1054 / 2012г. Да извършва официални преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български език. Предлагаме курсове по: английски, немски, френски, италиански,

Ние, екипът на езикова школа „Лингва Артис“ град София, знаем как да провокираме жаждата за изучаване на чужди езици, и как да превърнем учебния процес в хоби и удоволствие. Още щом прекрачите прага ни, ще намерите приятели и ще ви се иска да останете с нас завинаги!