Фирма БАРС ЕООД се реализира на българския пазар в областта на производството на текстил облекла и по - конкретно: Термо бельо, маски за скиори, екипировка за мотоциклетисти. Компанията съществува от 1998 година, като със сегашното ни производство се занимаваме от 2004 година.

Алекса трейд ЕООД град Троян продава велосипеди, раници, палатки, планинска екипировка, щеки, туристически обувки, къмпинг оборудване и др. Тя е официален представител на марките ТАШЕВ, VANGO, ALPINA, PASATI, DRAG и още много други.

СОЛТИ ЕООД е изцяло частна фирма. Създадена е през 1991 г. и вече 27 години убедително присъства на пазара на стоките, осигуряващи надеждна защита на много фирми в България. Тя е специализирана в проектиране, изграждане и сервиз на пожарогасителни инсталации и системи.

ВЛАСТЕЛИНА ЕООД е онлайн магазин за качествени спортни и туристически стоки - дрехи, обувки, раници, палатки, аксесоари и др. Ние от Vlastelina знаем, че електронното пазаруване е удобство, но искаме то да бъде и удоволствие. Предлагаме разнообразие от стоки за различни видове спорт,

Магазинът предлага голямо разнообразие от спортни стоки за трекинг, планинарство, катерене, ски алпинизъм, спелеология, колоездене, работа на въже и екипировка за най-малките.

Магазин за Туристическа и алпийска екипировка. Раници, спални чували, палатки, въжета, каски, челно осветление, обувки, поларени якета, къмпинг оборудване и др.

Ски училище "Пирин 2000" е основано през 2000 година и вече дванадесет години е сред водещите ски училища в Банско и региона. Създадено от професионалисти, родени, израснали и живеещи в Банско, ски училището следва основната си цел в дейността, а именно изграждане, утвърждаване и

Други дейности в областта на физическата култура и спорта

Магазин ЕКСТРЕМ СПОРТ е специализиран магазин за спортни и туристически стоки - туристически облекла, туристически обувки, ловни обувки, шапки, ръкавици, ски очила, каски, зимни кънки, ролери, спортни аксесоари, туристически аксесоари и др. През годините ние доказахме на нашите клиенти,

Можем да Ви помогнем в избора на Вашата нова туристическа раница, екип, спален чувал, палатка, колоездачни тениски и клинове, очила и маски за плуване и други аксесоари на производителите Vango, Fuse, Pinguin, Hi-tec, Northland, Trekmates, Spokey, Goggle и други.

Разработва модели за: сценични и карнавални костюми, балетни пачки и мая за художествена гимнастика. Студиото предлага разработка и на индивидуални официални облекла.

Фирма Гринел Алпин е специализирана в извършване на строително-ремонтни дейности на големи височини с използване на алпийска техника. Почистване и поддръжка на остъклени фасади, подмяна на повредени стъкло пакети, силиконизиране на остъклени фасади.

“Алпремонтстрой” ООД e основана на 29.06. 2001г. Фирмата е наследник на ЕТ “Алпремонтстрой-1”, създадена през 1996г. Основните предмети на де

Фирмата ни е специализирана в извършването на всякакви фасадни ремонти по алпийски способ или със строително скеле . Имаме значителен опит в поддържането , реставрацията и почистването на всякакъв тип фасади: стъкло , алуминий , камък , мазилки и бои .

Строителни дейности:топло-хидро изолации, монтаж на метални конструкции, билбордове, реставрация на сгради и др. Гаранцията в зависимост от услугата варира между 3 и 10 години. При заявка на мащабни квадратури възможност за разсрочено изплащане(ЛИХВА-0%!

Дистрибуция на екипировка за алпинизъм.

Фирмата е изградила и стопанисва първото съоръжение от този тип на територията на България. Проектиране и изграждане на via ferra съоръжения, аеропаркове (въжени градини) и други сред природата. Консултация и оценка на разходи за изгражданена паркове за

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?