Камия Консулт ЕООД предлага финансово-счетоводните услуги, бизнес консултиране, правни и данъчни консултации при стриктно спазване на Българското законодателство и защита интересите на нашите клиенти,изготвяне на индивидуален сметкоплан

Разполагаме с екип от специалисти, които могат да Ви бъда полезни, когато се нуждаете от правни консултации, счетоводни консултации и маркетинг консултации. Стремим да допринасяме за създаването на конкурентна и устойчива бизнес среда на Балканите.

Интер Консулт 2010 е динамично развиваща се формация, която предлага широк спектър от Счетоводни и Консултантски услуги. Ние можем да ви осигурим цялостна подкрепа и адекватна защита в юридическа, финансово - икономическа, социално – трудова и административна насока.

Фиpмaтa ocигypявa cчeтoвoдни ycлyги нa конкypeнтни цeни и гapaнтиpa Кopeктни пapтньopcки взaимooтнoшeния нa cвoитe клиeнти. Тонщ Корект 77 ЕООД предлага на своите клиенти, качествени услуги, в областта на счетоводството и консултира както физически,така и юридически лица.

Адвокат Иван Маринов извършва услуги в сферата на Гражданското право, Вещното право, Облигационното право, Търговското право. Дружеството осигурява юридически услуги в областта на инвестициите,корпоративното право, енергетиката, миграцията, митническия съюз.

Фирма „Контрол-Инвест“ ЕООД е лицензиран консултант за оценяване на съответствието на инвестиционните проекти и упражняване на строителен надзор за всички видове строежи, съгласно българското законодателство, с Удостоверение №РК–0156/23.04.2014г., издадено от ДНСК.

НЮ ГРУП КОНСУЛТИНГ предлага услуги свързани със застраховането, автомобили и консултатнтски услуги. Очакваме ви в нашите офиси на : бул. Патриарх Евтимий“ 16 и бул. Искърско шосе 1Д (Автомивка).

Вал Експерт ЕООД е фирма с изключително богат опит, която развива дейността си в различни направления. Фирмата е със седалище в гр. Бургас и предлага оценителска дейност, консултации при сключване на сделки с недвижими имоти и много други.

Патентна кантора BISS е международен представител пред The Office for Harmonization in the Internal Market (OHIM), trade marks and designs, the European Union относно регистрация на международни търговски марки и дизайн патенти.

„ОДИТ АДВАЙЗЕРС” ООД е регистрирана в гр. София, България, като дружество с ограничена отгововорност от Управляващият съдружник на Дружеството Офелия Стефанова Славкова. Г-жа Славкова е регистриран одитор в Българския Институт на Дипломираните Експерт Счетоводители (ИДЕС) под номер 0613.

Фирмата предлага цялостен пакет от услуги, в това число бизнес, правни, финансови и данъчни консултации. Нашата мисия от 17 години е да бъдем максимално полезни за вашия бизнес, предоставяйки бързина, коректност и качествено изпълнение. Възможност за автоматизиране на всички бизнес

БАЛАНС КОНСУЛТИНГ” ООД е с предмет на дейност комплексни финансово-счетоводни услуги, данъчно обслужване и консултации, независим финансов одит, изготвяне на финансово-счетоводни анализи и бизнес програми, извършване на финансово-ревизионна дейност.

Основен предмет на дейност на фирма СКЛ КОНСУЛТ: Консултиране по процедури и правила за участие в конкурси и търгове по програми и проекти, включващи доставки на услуги, стоки и строителни работи, финансирани по ЗОП и чрез Европейските предприсъединителни и структурни фондове,

Божинов и Божинов е утвърдена бутикова адвокатска фирма в сърцето на София, която осигурява консултации и представителство от най-високо ниво в областта на интелектуалната собственост. Кантората е основана през далечната 1935 г. и от тогава сме преживели множество промени, но сме успели

NC Industries предлага възможности за инвестиции, предимно чрез търговски и жилищни проекти в областта на недвижимите имоти. Предлагаме качествени недвижими имоти, апартаменти, земя, къщи, и парцели в България и чужбина.

Водеща българска фирма за правни консултации, специализирана в предоставянето на комплексни правни и данъчни услуги

ългарски Представители по Индустриална Собственост и Лицензирани Оценители Европейски Патенти Представители

Патентно бюро - Пловдив осъществява регистрация на търговски марки, промишлен дизайн, патенти за изобретения и полезни модели в страната и чужбина.

ИнтеладвайзърсЕООД е съвременна консултантска компания, фокусирана върху управлението на проекти във всички фази на проектния цикъл. Клиенти на компанията са публични органи, общини и частни инвеститори, търсещи възможности за финансиране и реализация на проектните си идеи и

Представител по индустриална собственост пред Патентното ведомство на Република България. Европейски патентен адвокат. Заявяване и поддържане в България и чужбина на: марки, промишлен дизайн, патенти за изобретения и полезни модели, авторско право

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?