настилки и облицовки

настилки и облицовки

Настилки, стълбища и парапети

Производство на мраморни изделия - стъпала комплект, мраморни плочи за подови настилки и облицовки за стени, балюстри и други.

Верига магазини за ламинат и естествен паркет с търговски обекти в Бургас, София, Варна, В.Търново, Ст.Загора и други. В нашите магазини предлагаме голямо разнообразие от паркети, както всички услуги по тяхната доставка и монтаж.

настилки и облицовки

настилки и облицовки

ParketOnline.com - всичко за паркета: ламиниран паркет, трислоен естествен паркет, балатуми и мо

ИКРИС обединява класика, стил, изискан дизайн и уникалност в подовите настилки от паркет.

Паркетни услуги редене, пренареждане, притягане, циклене, лакиране, фугиране на паркет. Редене на ламинат. Циклене на боядисано дюшеме.Доставка и монтаж на первази и лайсни.Паркетни услуги редене, пренареждане, притягане, циклене, лакиране,

настилки и облицовки

настилки и облицовки

Настилки, стълбища и парапети

Доставка и монтаж на облицовки и настилки от камък, теракота и други материали. Строителни, довършителни и ремонтни работи. Почистване и полиране на каменни повърхости.

В магазините на Паркетен Свят ще откриете най-голямото разнообразие на ламиниран,класически, масивен, трислоен и корков паркет, както и необходимите консумативи, подложки, лайсни и препарати.

настилки и облицовки

настилки и облицовки

Фирма Алерад е нова фирма, започнала дейността си през 2009 година. Занимаваме се с консултация, продажба, доставка и монтаж на ламинирани и естествени паркети. Служителите ни са с дългогодишен опит в областта си и даваме 1 година гаранция за монтираната

Особено внимание сме отделили на подови настилки от мрамори, линолеум ,ПВЦ, паркет, декоративна мозайка,бетони и мокети.

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?