Областни градове

Пазарджик
Производство на стационарни, тягови, панцерни, мотоциклетни и стартерни акумулатори и батерии

GPBatteries Int. Ltd. - изключителен представител за България. Производител No.1 в света (извън Япония) на акумулаторни батерии. UNIROSS BATTERIES SA - изключителен представител за България. Една от най-големите фирми в Европа, производител на акумулаторни батерии. ECTACO Inc.

София
АКУМУЛАТОРИ ACDC.bg Търсите Акумулатор? за Автомобили, Мотори, Скутери, ATV Бъгита, Jet Джетове, Start-Stop AGM Car Battery, Дизел.Тягови Акумулатори за Лодки,

Висококачествени оловни капсуловани батерии - за UPS системи, телефонни централи, касови апарати, системи за сигурност и други. Системи за автономно захранване UPS.

София
Производство на батерии с търговската марка MAX POWER, почистващи препарати, авто козметика.

Продажби и дистрибуция на акумулатори с марка Иуаса.

Габрово
Ремонт, зареждане, изпитания на всички видове и капацитети оловни и акумулаторни батерии измерване на зарядното напрежение и стартерния ток на автомобилите продажба на резервни части, масла, гуми, аксесоари.

ХЕНДЛЕР ГРУП - официален вносител на акумулатори BERGA за България.ХЕНДЛЕР ГРУП ООД е фирма с дългогодишен опит в търговията със стартерни акумулаторни батерии за лекотоварни и товарни автомобили и тягови батерии за електрокари.

ХЕНДЛЕР ГРУП - официален вносител на акумулатори BERGA за България.ХЕНДЛЕР ГРУП ООД е фирма с дългогодишен опит в търговията със стартерни акумулаторни батерии за лекотоварни и товарни автомобили и тягови батерии за електрокари.

Пловдив
Доставка, пускане в действие, гаранционен и следгаранционен сервиз на: - Непрекъсваеми токо захранвания UPS с мощност в обхвата от 400 VA до 800

Акумулатори


Когато търсите акумулатори , проверете в бизнес портала business.bg. Тук ще намерите базова информация за търговските фирми. Ще добиете представа за марките, моделите и произхода на най-търсените батерии. Порталът ще ви препрати на сайтовете на избраните от вас доставчици, където ще можете да разгледате в подробности предлаганите акумулатори, гаранционните и сервизни условия, промоциите. Ако няма обявени цени, можете да попитате по телефона.

Акумулаторната батерия не е аксесоар а необходимост, затова не можете да си позволите да го купувате от първата попаднала пред погледа ви барака или съмнителен сервиз. От него зависи надеждността на автомобила ви или машината, за която го купувате. Нека не ви подвежда първоначална по-ниска от обичайното цена. Това обикновено значи, че много скоро ще трябва да отделите нова сума и време за оглед на продаваните на пазара акумулатори.Възползвайте се от нашата добре структурирана, ясно и просто разпределена информацията. С няколко клика ще направите компетентен избор и ще си спестите време, ядове и разходи.


Ups Батерии , Автомобилни Акумулатори , Акумулатори , Акумулатори за Мотоциклети , Акумулаторни Батерии , Батерии , Батерии за Винтоверти , Батерии за лаптоп , Батерии за Часовници , Генератори , Зарядни устройства , Токоизправители , Тягов Акумулатор
Прочети повече
Затвори

Партньори