ПРОМИШЛЕНО СНАБДЯВАНЕ ООД гр. Кюстендил осъществява търговска дейност на редица промишлени стоки. В нашите бази и обекти се извършват продажби на всички видове масла, греси, смазочни и охлаждащи течности, добавки, спирачна течност, антифриз, бои и разред

Фирма Авто оазис е насочила своята дейност към търговия на дребно и едро с: - Авточасти;- Акумулатори - елхим искра, banner, moll, ennexy- Запалителни свещи NGK;- Масла.

“Мусала” АД – разработване, внедряване и производство на първични и вторични електрохимични източници на ток /ЕХИТ/ - елементи, акумулаторни батерии за бита.

АВТОЧАСТИ МИСТРАЛ ММ предлага акумулатори за корейски автомобили и джипове Daewoo, Hyundai, Kia, Chevrolet, както и оригинални и алтернативни авточасти за корейски и японски автомобили и джипове. Фирмата предлага пълната гама на моторните корейски масла GS Oil.

Фирма КСД извършва продажба на авточасти за японски автомобили - Ходо. Вносът се осъществява директно от производителите. Фирмата разполага с два магазина за авточасти.

Магазин за соларни панели, инвертори, контролери, акумулатори, UPS, видео камери, поялници, LED осветление и друга електроника.На адрес www.elektronikabg.com ще намерите интернет магазин който е първата стъпка на фирмата в продажбите по интернет и има за цел да предложи висококачествените

Oсновен предмет на дейност на фирма Радимекс ЕООД - Бургас е търговия с електронна техника и компоненти, озвучителни и охранителни системи /камери, записващи платки/, инструменти, кабели, измервателна техника, дистанционни управления, акумулатори, куплунз

Фирма АНГ е утвърден производител на трансформатори, адаптери и импулсни захранвания на българския пазар от 1992 година.

Акционерно дружество "ЕНЕРГИЯ" - гр. Търговище е специализирано в производството на оловно-кисели панцерни акумулаторни батерии.

Фирма Лавър-Д е на българският пазар от 1990 г. Предмет на нейната дейност е търговия на водещи световни марки батерии, зарядни устройства, фенери и др. Дистрибутор за България е на продуктите на RENATA BATTERIES - Швейцария и ANSMANN ENERGY GMBH –

Директен вносител - ел. батерии, зарядни устройства, трансформатори, адаптори.

Производство на акумулаторни комплекти.

Фирма Венеса 999 се занимава с продажба на гуми с марки “HANKOOK”, “CONTINENTAL”, “BARUM”, “MICHELIN”, “SEMPERIT”, “Viking” .

Ремонт и производство на токоизправители и батерии за електрокари. Производство на сепаратори.

Предствител на "GPBatteries". "AlkaXline" зарядни устройства и батерии за цифрови фотоапарти и видеокамери.

Внос и продажба на оловни сплави. Продажба на ТПА и стартерни батерии. Внос и монтаж на дървени къщи

Производител на батерии за масова консумация, в това число и алкални батерии, носещи търговската марка "MAX POWER". Извършва внос и търговия на фенери работещи с батерии, внос на LED крушки и LED фенери, както и на широка гама осветителни тела.

МОНБАТ АД е бързо развиваща се компания, производител на акумулаторни батерии с разнообразно приложение.

Ел. компоненти, резервни части и аксесоари за бяла, черна и офис техника. Предлага и доставя Ni-Cd, Li-ion и Ni-Mh батерии. Батерии и зарядни устройства за различни марки и модели GSM, камери, цифрови фотоапарати и преносими компютри. On-line магазин.

ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАЦИИ,ДОМОФОННИ СИСТЕМИ,ВИДЕО ДОМОФОНИ,ОСВЕТЛЕНИЕ,ЕЛ.ТАБЛА И ЗАЩИТИ,ЧИП/КОД ОТКЛЮЧВАНЕ,ЕЛ.БРАВИ,АВТОМАТИЗИРАНИ ВРАТИ,ВИДЕОН

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?