Областни градове

Добрич
Димаг Ауто - автосервиз, Ремонт на ходова част, Ремонт заден мост на Рено Пежо Ситроен, Реглаж на преден и заден мост на леки и лекотоварни автомобили до 3.5 т. Компютърна диагностика на ел. управляващи блокове. Диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели, трансмисия и ходова

Автосервиз "Краси Алфата" ЕООД е създаден през 1992 година от дипломиран инженер Красимир Събев. Фирмата работи със оригинални части на: Delphi, Monroe, Glazorite, Gates, Fiam(филтри), SKF(легери). Автосервиз Краси-Алфата предлага и регистрация на автомобили.

Червена Вода
В сервиза се използва спотер - най-модерният уред за точкови заварки, изпъване и рихтоване, доставка на нови резервни части, автобои, изправяне с италиански стенд с компютърна програма, напасване на детайл, шприцване, боядисване с бояджийска камера

АВТОКОМПЛЕКС ХАЛЕЯ гр.Карнобат предлага на Вашето внимание следните продукти и услуги: КОРМИЛНА УРЕДБА - РЕЙКИ, КОРМИЛНИ НАКРАЙНИЦИ, АМОРТИСЬОРИ, ПРУЖИНИ, ТАМПОНИ, НОСАЧИ, ЛАГЕРИ И ДР. СПИРАЧНА СИСТЕМА - НАКЛАДКИ, ДИСКОВЕ, БАРАБАНИ, СПИРАЧНИ ЦИЛИНДРИ, СПИРАЧНИ МАРКУЧИ И ТРЪБИЧКИ.

Автоцентър "Люси" включва специализиран магазин за авточасти и сервиз за леки автомобили Шкода. Предлага Цялостен ремонт на леки автомобили от марките: Шкода, Фолксваген, Ауди, Сеат. Директен внос на резервни части от Чехия и Словения. Продажби на едро.

Фирма Сириус ауто предлага: ремонти на двигатели, ремонти на ходова част, пълнене на климатици на автомобилите. Може да ни откриете на посочените координати!

Автосервиз Шкодров - П - 90 предлага услуги като: Ремонт на спирачни и амбреажни помпи, цилиндри, апарати и системи, уплътнители и ремонтни комплекти.

Автосервиз Жоро извършва ремонт на леки и лекотоварни автомобили, микробуси и др. и предлага пълно сервизно обслужване и продажба на авточасти. Извършва следните услуги: ремонт ходова част на автомобили, микробуси, ремонт спирачна система, смяна на спирачни дискове, спирачни маркучи.

Автокомплекс Оазис, гр. Варна извършва пълна гама ремонт на ходова част и двигател на всички видове европейски и японски автомобили. Диагностика и абонаментна поддръжка. Цялостна и частична диагностика на автомобили. Ремонт на въздушно окачване Рециклиране на въздушни възглавници...

ТЕТИ 90 ЕООД извършва следните основни дейности: автосервиз, пункт за годишни технически прегледи, авторепаратурни и тенекеджийски услуги и автомивка. Сервизът предлага и денонощна пътна помощ специално за товарни автомобили и автобуси.

Автосервизи


Автосервизи работещи качествено са предпочитани все повече за сметка на такива работещи на по-ниски цени. Наличието на много на брой стари автомобили в страната, все още определя и вида на сервизите за ремонт на автомобили, а по конкретно такива в които се извършват всички видове ремонти без оглед на марка, модел или друг критерий. Но все по-мащабно навлизащите нови автомобили предизвикват промяна в бранша и налагат сервизи предлагащи специализирана дейност.

Специализирани автосервизи

Специализиран автосервиз може да се нарече такъв, който извършва определен вид дейност, например ремонт само на ходова част, само на скоростна котия, или пък автосервиз за ремонт на двигатели. По-удачно е да се избере именно такъв тип автосервиз, поради факта че се предполага по доброто познаване на материята от сервизните работници. Служител ремонтиращ само турбо компресори е много по-добре запознат с устройството и начина им на работа, съответно би означавало и по-добре свършена работа. Не винаги това е така, все пак човешкия фактор в подобен вид дейности има огромна роля, но е едно добро начало.

Автосервизи

Автосервизи

Специализираните автосервизи обикновенно гарантират високо качествени услуги, тъй като това гради доверието и имиджа на самите автосервизи и един провал би означавал провал на търговското дружество като цяло. Обикновенно подобни сервизи осигуряват на клиенти си висококачествени оригинални авто части, с доказан произход и доказано качество. Те имат пряк контакт с доставчици и вносители и бихва ви предоставили избор сред предлаганите на пазара части за да направите информиран избор между качество и цена.

Специализирани автосервизи могат да са ориентирани не към конкретен елемент от автомобила, а към конкретна марка. Това от своя страна позволява специализиране в конструкцията и нуждите на една конкретна марка автомобил и би могло да гарантира до по-голяма степен качеството на изпълнение на ремонта. От гледна точка на оборудване за автосервизи, тези работещи с конкретна марка автомобили, биха могли да закупят по-качествени и повече на вид инструменти и машини за анализ и ремонт за тази марка, вместо да се разпростират сред така обширно предлаганите марки коли. Специализирано оборудване гарантира по-лесно, по-бързо и по-качествено откриване на проблем във вашата кола, както и неговото отстраняване.

Услуги предлагани от автосервизи

Специализирани автосервизи

Специализирани автосервизи

Автосервизи в страната покриват целия диапазон от услуги свързани с поправка и ремонт на коли. Предлагат се както цялостно сервизно обслужване, така и ремонтни дейности на конкретни авточасти. Все по-често може да се възползвате от мобилни услуги предлагани от автосервизи в цялата страна за диагностика и ремонт на вашата кола на посочен от вас адрес.

Разбира се няма да се впускаме в описание на всички видове ремонтни дейности извършвани от автосервизи в страната, но е добре да отбележим, че все повече навлизащите електромобили, хибриди, а дори и по-новите модели автомобили работещи все още на бензин, дизел или газ, налагат нов тип услуги и нов тип автосервизи, а именно такива работещи с електроника, програмиране и автоматизирани електронни процеси. Електромобилите са изцяли нов вид превозно средство налагащо автомонтьори разбиращи от програмиране чрез специализиран софтуер, което налага едно по-добро и задълбочено обучение. това безпорно ще даде на преден план специализирани автосервизи занимаващи се с поддръжка на батерии, електодвигатели, както и такива за контрол над електонните компоненти на автомобила. Все пак сервизи които поддържат автосалона или ходовата част, както и добре познатите ни вулканизатори, занимаващи се с ремонт и подмяна на автомобилни гуми, заемат сигурен дял от пазара и тяхното наличие е абсолютно задължително на този етап.

Услуги предлагани от автосервизи

Услуги предлагани от автосервизи

Авточасти използвани от автосервизи

Качеството на всеки авторемонт зависи до голяма степен и от качеството на самите части вложени в ремонтните дейности. Доверете се на автосервизи предлагащи ви избор от оригинални или доказани производители на авточасти, такива които ще ви дадът избор и ще ви позволят да вземете обосновано решение, така че да гарантирате безпрепятственото шофиране с вашия автомобил. В страната е много популярно използването на авточасти втора употреба, но това доста често крие риск от поставяне на некачествени, износени и вече увредени части, това може да застраши живота и здравето на Вас и ваши близки, изпозлвайте авточасти от доказани източни гарантиращи качеството на изпълнение и разрешете само на оторизиран автомонтьор да ги постави на отреденото им място.

Гаранции издавани от автосеризи

В днешно време всеки има достъп до интернет дори през телефона си, така че преди да направите избор за автосервизи обслужващи вашия автомобил, проверете мнения за тях в интернет. Вижте има ли доволни и съответно недоволни клиенти от дейноста им. Потърсете в техен уеб сайт или рекламен профил в сайт бизнес каталог, като BUSINESS.bg, дали автосервиза разполага със сертификати, гаранции или други документи гарантиращи качеството на изпълнение на ремонтните дейности, както и за авточастите влагани при всеки ремонт. Не се доверявайте на хора които не дават гаранции за извършени от тях ремонти.

Авточасти използвани от автосервизи

Авточасти използвани от автосервизи

Много често автосервизи биха ви дали 6 а дори и 12 месеца гаранция за извършените от тях дейности, това би означавало, че те държът на работата си и така грдят своя имидж. Те не биха си позволили да пострадате на пътя заради грешка допусната в сервиза.

Автосервизи от BUSINESS.bg

А нашият бизнес каталог сме събрали на едно място разнообразие от специализирани автосервизи, така че лесно да изберете подходящия за вас. Може да подберете сервиз за вашия автомобил спрямо локацията ви, спрямо отзивите в мрежата за него, спрямо гранциите които дава за изпълнение на ремонта на автомобили или други критерии.

Ние от BUSINESS.bg ви пожелаваме приятно, безпроблемно и безаварийно шофиране.


Автобои , Автобояджийски камери , Автомобилни сервизи , Автосервиз , Автотенекеджийски услуги , Оборудване за автомобилни сервизи , Реглаж на автомобили , Реглаж ходова част , Ремонт на Автомобили , Ремонт на ауспуси , Ремонт на двигатели , Ремонт на ходова част , Смяна на масла и филтри , Специализирани Автосервизи , Технически прегледи на автомобили
Прочети повече
Затвори