Областни градове

София
- Видео и фотозаснемане на фирмени и частни събития,сватба,рожден ден, кръщене,презентации,изложби,конференции. - Изработка на реклами,клипове,филми,видеопродукция. - Компютърен монтаж и обработка на видео и фотоматериали,включително и с материали засн

Vonle Art Photography предлага на своите клиенти професионална свтбена и детска фотография, рекламни фотосесии, заснемане на кръщенета, рожденни дни и празници, както на вас, така и на цялото семейство. За мен ще бъде чест да запечатам Вашите най-специални моменти в спомени за цял живот!

Видеозаснемане, компютърен монтаж HDV, blue ray, HDDVD, DVD и eкспортиране и мастеринг на всички познати аудио и видео формати. Озвучаване на всякакви мероприятия, сватбени тържества, фирмени партита, рождени и имени дни DVJ & karaoke. Цялостна организация и кетеринг на вашето парти.

Oсновната ни дейност е да предлагаме на нашите клиенти най-качествените аналогови и дигитални снимки разпечатани на фотохартия.

Пловдив
Аз съм Кирил Канев. Живея в град Пловдив. Работя като фотограф на свободна практика. Лично за мен, да бъдеш фотограф, означава да си креативен. Творчески свободен от клишетата във фотографията и винаги да си отворен за нови и забавни експерименти.

София
Рекламна, приложна, художествена фотография. - Оригиналност - Стил - Професионализъ

Предлагаме Ви професионални фото и видео услуги с високо качествена цифрова техника за гр. Видин и страната. ФОТОГРАФИРАНЕ на СВАТБИ, АБИТУРИЕНТИ, КРЪЩЕНЕТА, РОЖДЕНИ ДНИ, ФИРМЕНИ ПАРТИТА и др.

Събирателен сайт предлагащ услуги в сферата на художествената фотография, изработка на уеб сайтове и онлайн магазини, както и така важното за здравето прецизно, професионално почистване. В онлайн магазините ни ще намерите широк асортимент от артикули за всяка потребност.

Ямбол
English translation is in progress or not avaiable.

Зад името Виста Вижуъл стои екип от млади фотографи с голям опит в областта на сватбената и семейната фотография, професионалисти запознати с всяка подробност, съпътстваща сватбения ден. Хора с креативно мислене, творчески поглед и технически възможности