Областни градове

Стара Загора
“Йонайко” ООД – град Стара Загора е сред водещите фирми в търговията с препарати за растителна защита, торове, семена и препарати за дезинфекция, дезинсекция и дератизация – ДДД.Фирмата има дългогодишна история.Възниква като колективна фирма на граждани б

Услуги в областта на дезинфекцията, обезмирисяването и обезпаразитяване на автомобили.

Предлагаме ДДД Договори/ДДД Абонаменти. Извършваме унищожаване на вредители, прогонване и обезпаразитяване. Пръскаме против хлебарки, бълхи, кърлежи, дървеници. Предлагаме пълно обезпаразитяване, дезинсекция, дезинфекция, дератизация.

Баримакс ООД е регистрирано търговско дружество с предмет на дейност извършване на дезинсекция, дезинфекция и дератизация. Работим стрикт

Извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации оказване на консултации по проблемите на дезинфекции,дезинсекции и дератизации обучение и квалификация на кадри за дезинфекции,дезинсекции и дератизациипроизводство и предоставяне на механични и технически пособия за дезинсекция и дератизация.

Унищожаване на всякакъв вид насекоми и гризачи. Скючване на ддд договори издаване на ддд протоколи

Извършване на дезинсекция (унищожаване на вредни насекоми- кърлежи, бълхи, мухи, хлебарки, мравки и др.) и дератизация (унищожаване на вредни гризачи - мишки, плъхове и съсели.

София
АВИТИ ЕООД предлага цялостното управление, поддръжка и професионално почистване на домове, офиси, сгради, хотели, ресторанти, търговски обекти, складове, басейни. Машинно почистване на твърди и меки подови настилки. Почистване след ремонт и строителство. Прецизност, точност и коректност.

Унищожаване на вредители с ГАРАНЦИЯ! Хлебарки, бълхи, дървеници, кърлежи, мравки, плъхове, гризачи, оси.

Дезинфекция, дезинсекция, дератизация.

Партньори