Областни градове

Извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации оказване на консултации по проблемите на дезинфекции,дезинсекции и дератизации обучение и квалификация на кадри за дезинфекции,дезинсекции и дератизациипроизводство и предоставяне на механични и технически пособия за дезинсекция и дератизация.

Унищожаване на всякакъв вид насекоми и гризачи. Скючване на ддд договори издаване на ддд протоколи

Извършване на дезинсекция (унищожаване на вредни насекоми- кърлежи, бълхи, мухи, хлебарки, мравки и др.) и дератизация (унищожаване на вредни гризачи - мишки, плъхове и съсели.

София
АВИТИ ЕООД предлага цялостното управление, поддръжка и професионално почистване на домове, офиси, сгради, хотели, ресторанти, търговски обекти, складове, басейни. Машинно почистване на твърди и меки подови настилки. Почистване след ремонт и строителство. Прецизност, точност и коректност.

Унищожаване на вредители с ГАРАНЦИЯ! Хлебарки, бълхи, дървеници, кърлежи, мравки, плъхове, гризачи, оси.

Дезинфекция, дезинсекция, дератизация.

Осигурява ПРЕПАРАТИ за битова употреба срещу гризачи и насекоми. Предлага услуги по ДЕРАТИЗАЦИЯ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ и ДЕЗИНСЕКЦИЯ. 0878908087

Фирма \'\'АНТИБЪГС\'\' ЕООД предлага бързи, евтини и ефективни обработки за намаляване числеността на вредните насекоми(хлебарки, мравки, оси, мухи, дървеници, бълхи, комари, кърлежи и др.)

Панагюрище
Дезинфекционна станция.

Партньори