Областни градове

Фирмата се занимава основно с изкупуване и продаване на стари коли за скрап. Защо сме избрали именно този предмет на дейност? Отговорът е прост – защото ние искаме да ограничим изхвърляните отпадъци и защото можем да ви помогнем. Разполагаме с всякаква специализирана техника от такава,

Сливен
Внос, рециклиране и ремонт на всички видове стартери и алтернатори и техните компонен

Фирмата е с дългогодишен опит в производството на строителни фургони, офис контейнери,охранителни кабини, гаражи, павилиони, сглобяеми постройки. Изцяло българско производство под европейски контрол. Екип от професионалисти проектира заедно с Вас.

С&Б АУТОГЛАСС извършва продажба и монтаж на автостъкла и стъкла за бита, тенекеджийски , бояджийски (боядисване в камера) услуги, ремонт на двигатели и ходова част. Надписи и реклама: автомобилна, автобусна и всякакъв друг вид техника!

Горна Оряховица
АВТОЕКСПРЕС е основана през 1991 г. и е специализирана във вноса и дистрибуцията на части за леки и лекотовaрни автомобили. Фирмата e директен вносител на авточасти, автокозметика и автопринадлежности от фирми производители от ПОЛША.

Хасково
Официален представител на акумулатори MONBAT и продажба на авточасти за товарни автомобил

Белоградчик
Магазинът предлага нови авточасти за европеиски и японски автомобили. В наличност и с поръчка предлагаме едрогабаритни части, ходова част, ремъци, филтри, амортисьори, водни помпи, накладки и други. КОРЕКТНОСТ, БЪРЗА ДОСТАВКА И НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ.

Пазарджик
ЕТ Георги Дойчев е фирма за търговия с резервни части за товарни автомобили IFA W-50, УАЗ, ГАЗ, КАМАЗ и др.КАРЕТА автомобилни и машинни, над 100 вида и различни TIR аксесоари.

Самоков
Поддържане и ремонт на транспортни средства товаро-разтоварна дейност спедиторска отдаване под наем.

София
ОВЪРМАИНД ООД е създадена през 1998г. и се занимава с няколко различни дейности. Първата дейност е компютърен Магазин, който Ви предлага решения за Вашият дом и офис. Работим с най - добрите Вносители на компютърни технологии в България. Ние сме

Резервни Части за КамиониПрочети повече
Затвори