Областни градове

Варна
Предлагаме голям асортимент от стопове, габарити, халогени,работни и сигнални лампи на водещи европейски фирми с високо качество. Хидравлични и горивни маркучи SEMPERIT. Oсветителна система WESEM.Филтри MANN.Смазочна техника.Аварийна сигнализация за товарни и селскостопански машини.

Шумен
Лидер Ойл ООД е шуменска компания, основана през 2003 година с търговска дейност - продажба на петролни продукти, грес, антифриз и други консумативи за леки, лекотоварни и товарни автомобили /селскостопанска техника/.

Шумен
Автоморга Autospares предлага голямо разнообразие от авточасти втора употреба, в това число: едрогабаритни части; по ходовата част; електрически конзоли и оборудване; части за спирачните системи; предни и задни мостове; трансмисий; системи за сигурност и други.Автоморга Autospares се

Благоевград
ИВКОНИ АУТО ЕООД предлагат на своите клиенти пълна гама гуми за леки и лекотоварни автомобили, 4х4, гуми за АТВ, мотоциклети и скутери, тежкотоварни автомобили и автомобили със специално предназначение. При нас ще намерите всичко необходимо за вашия автомобил.

Фирмата предлага авточасти - нови и втора употреба, пътна помощ и изкупуване на автомобили.

Сервиз за компютърна диагностика и ел.ремонт на товарни автомобили, автобуси и микробуси.

ИЛИЕВ И СИЕ СД е оторизиран сервиз от СофКо АД – вносител и представител за България на автобуси с марката ISUZU. Автосервизът извършва гаранционно и извънгаранционно обслужване на автобуси , IVECO OTOYOL, HYUNDAI, ISUZU. За тези марки автобуси ИЛИЕВ И СИЕ СД разполага със складова

Фирма ГАФФАР е директен вносител на всички видове ресори ,тампони,втулки,скоби за всички видове бусове,камиони,ремаркета.

Варна
Автодиагностика На Адрес! Продажба на Нови и Употребявани Авточасти. Продажба и монтаж на авточасти нови и втора употреба. разполагаме с богата гама авточасти за почти всички модели автомобили. Имаме възможност и за монтаж на закупените авточасти.

Резерви Части за МикробусПрочети повече
Затвори