Областни градове Градове ×

Пловдив
Фирма Пети ЕООД е с основна дейност изкупуване на отпадъци от черни и цветни метали, излезли от употреба МПС. Фирмата разполага със собствен транспорт за ивършване на дейноста си. Предлага преференциални цени.

Основният предмет на дейност на ЕМ-5-ТОШЕВТРАНС ООД е извършване на дейности по третиране на неопасни строителни отпадъци на следната собствена площадка, с местонахождение: имот № 008264, намиращ се в землището на с. Брестник, местност Средока, община Родопи, с ЕКАТТЕ 06447, с площ от

Пловдив
Изкупуване на отпадъци,хартия,найлон и стъкло от място в удобно за вас време.Фирма за почистване, след ремонтно и абонаментно почистване на жилищни входове, сгради, офиси, търговски обекти и други. Екосепт държи на качеството и се стреми да задоволи вкусовете на всички.

"Уейст Консулт" ЕООД Фирма "Уейст Консулт" ЕООД, гр. Пловдив е филиал наСД ”НИРА”, гр. Велико Търново. Дейността на

Пловдив
Фирмата се занимава с консултантски и инженерингови дейности, проектиране и строителство на инфраструктурни обекти. Успешно разработва и реализира проекти в областта на околната среда и разделното събиране, рециклиране и оползотворяване на отпадъците.

Изкупуване на изрезки от PVC дограма и отпадъци от тръби и твърдо PVC.

Пловдив
Изкупуване на отпадъци от опаковки – велпапе, кашони, картонени кутии, пластмаса, полиетилен, ПЕТ / PET бутилки, стъкло Изкупуване на черни