Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Дата:
Подходящото партньорство с автомобилен товарен превозвач е ефективен инструмент за постигане на предложените цели, базирано на прилагането на правилни решения, предназначени да подкрепят динамиката на целия логистичен проект.
Виж още..

Няколко основни проблема при складовете и техните решения

Дата:
В много от складовете, някои често срещани проблеми, не получават, вниманието, което е необходимо. Обикновено това се случва, заради големия обем от работа, която трябва да бъде свършена в кратък период от време. Затрудненията, без значение колко големи или малки са те, могат да доведат
Виж още..

Асфалтиране на малки и големи площи

Дата: Автор:
Фирма за асфалтиране Лори има придобит значителен опит в полагането на асфалтови настилки на малки площи благодарение на многото изпълнени обекти
Виж още..

Как да пестим до 70% от разходите за топла вода?

Дата: Автор:
Слънчевите водонагревателни  системи  са възможно най-евтиния и икономичен начин за осигуряване на битова гореща вода (БГВ). Една правилно оразмерена и изпълнена инсталация може да спести до 70% от годишните разходи за подгряване на вода.
Виж още..

Пелетни камини Burnit от A1 Eнерджи

Дата: Автор:
Преди десетилетие избора на отопление беше сведено да малко на брой възможни източници. Към днешна дата възможностите на отопление на нашия дом, хотел, ресторант или вила са много.
Виж още..

Какво е  Покривно Фолио?

Дата: Автор:
Покривното Фолио  се използва като първоначален покривен слой за скатни покриви, като подложки за хидроизолация за прекъснати покривни покрития.
Виж още..

Какво представляват сгъваемите тавански стълби?

Дата: Автор:
Ако имате къща и разполагате с таванско помещение, чрез сгъваема таванска стълба можете да използвате помещението като склад или дори стая за пребиваване.
Виж още..

Предимства на покрив с керемиди от мед

Дата: Автор:
Покривите от мед се прилагат при наклон на покрива от 15 до 60 градуса наклон на покривната конструкция. На практика няма наклон на покрив и профил на покривната конструкция, която да не може да бъде изпълнена от мед и медни керемиди.
Виж още..

Иновации в пелетни камини и котли BURNiT

Дата: Автор:
Иновативните пелетни камини и котли BURNiT са вече добре познати на българския пазар. Годините опит гарантират най-високо качество на изделията за отопление с пелети. Ежегодно компанията предлага подобрени и по-ефективни модели на пазара. 
Виж още..

Иновация в изграждането на покриви

Дата: Автор:
Иновация в изграждането на покриви с помоща на метални керемиди по скандинавска технология от Руф Къмпани ООД. Технологията за този вид покрив е създадена във Финландия преди 50 години и е получила там невероятни отзиви, както и в голяма част от страните в Европа. 
Виж още..