3 причини да регистрирате компанията си в борсата за товари

Дата:
Борсата за товари е онлайн инструмент, достъпен чрез лаптоп, компютър или друго мобилно устройство, който ви позволява да създавате партньорства с различни спедитори.
Виж още..

Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Дата:
Чудите се дали да закупите новите си авточасти онлайн или да се доверите на старото и познато обикаляне по физически магазини или оторизираните сервизни части?
Виж още..

Къде ще откриете най-добрите майстори?

Дата:
Независимо дали тепърва купувате своя дом или сте решили да правите основен ремонт, то ще са ви нужни майстори. Например, ако решите да асфалтирате пътеката пред дома ви, то ще ви трябва майстор да асфалтира професионално
Виж още..

Товарен транспорт в Европа: 3 правила, които да следвате

Дата:
Всеки знае, че ако имате нужда от транспортни услуги в друга държава, можете да използвате транспортна борса. От друга страна, по-малко известен факт е, че ако искате да превозвате стоки в Европа, трябва да спазвате определени правила, наложени от държавите членки. Така че, за да
Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Дата:
Подходящото партньорство с автомобилен товарен превозвач е ефективен инструмент за постигане на предложените цели, базирано на прилагането на правилни решения, предназначени да подкрепят динамиката на целия логистичен проект.
Виж още..

Няколко основни проблема при складовете и техните решения

Дата:
В много от складовете, някои често срещани проблеми, не получават, вниманието, което е необходимо. Обикновено това се случва, заради големия обем от работа, която трябва да бъде свършена в кратък период от време. Затрудненията, без значение колко големи или малки са те, могат да доведат
Виж още..

Асфалтиране на малки и големи площи

Дата: Автор:
Фирма за асфалтиране Лори има придобит значителен опит в полагането на асфалтови настилки на малки площи благодарение на многото изпълнени обекти
Виж още..

Как да пестим до 70% от разходите за топла вода?

Дата: Автор:
Слънчевите водонагревателни  системи  са възможно най-евтиния и икономичен начин за осигуряване на битова гореща вода (БГВ). Една правилно оразмерена и изпълнена инсталация може да спести до 70% от годишните разходи за подгряване на вода.
Виж още..

Пелетни камини Burnit от A1 Eнерджи

Дата: Автор:
Преди десетилетие избора на отопление беше сведено да малко на брой възможни източници. Към днешна дата възможностите на отопление на нашия дом, хотел, ресторант или вила са много.
Виж още..

Какво е  Покривно Фолио?

Дата: Автор:
Покривното Фолио  се използва като първоначален покривен слой за скатни покриви, като подложки за хидроизолация за прекъснати покривни покрития.
Виж още..

Партньори