Какво да правим при финансово затруднение?

Дата:
Лошото финансово положение може да бъде причинено от различни фактори и обстоятелства – непланирани разходи, повишаване цените на услуги и стоки на пазара или намаляване на месечното възнаграждение. Въпреки това има изход от подобни ситуации и ние ще ви представим няколко стратегии и
Виж още..

Влиянието на златните монети върху световната икономика

Дата:
Златните монети са били важна част от световната икономика в продължение на векове. Този скъпоценен метал се използва като валута и средство за съхранение на стойност, представляващо богатство и власт.
Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Дата:
Главният изпълнителен директор на най-голямата криптоборса в света разкри защо потенциалната сделка с бившия конкурент FTX не се е осъществила.
Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Дата:
След едномесечна почивка всички основни разработчици на Етериум се събраха за 148-ата си среща. Под председателството на Тим Бейко от Фондация Етериум разработчиците обсъдиха плановете за актуализацията "Shanghai".
Виж още..

Ето кои са тези "проклети" женски зодии, от които мъжете все бягат

Дата:
Казват, че няма грозни жени. Има слепци, които не виждат нито красотата, нито женската душа. Според астролозите, обаче съществуват и три знака на зодиака, чиито представители мъже не само не се женят, но бягат от тях, когато ги срещнат.
Виж още..

Очакват ли се по-високи лихви при заемите следващите месеци?

Дата:
Светът е изправен пред инфлация, която малко по малко настъпва и към България. Когато световните банки започнат програми по повишаване на лихвите по кредитите си, няма как и кредитния сектор в страната ни, да не ги последва. Това винаги е било правило в световната икономика.
Виж още..

Ще има ли увеличено кандидатстване за кредити, при по-ниските заплати през 2020 г.?

Дата:
Прогнозите за работната заплата и трудовата заетост бяха по-скоро оптимистични за 2020 г., като се предвиждаше слаб растеж и в двете направления. Годината обаче ни изненада с драконови мерки срещу разпространението на коронавируса и естествено последствията не закъсняха.
Виж още..

Промени в равнището на работната заплата в България

Дата:
Очаквания на специалистите за темпа на растеж на работната заплата през 2020 г. се оправдаха поне частично. Според финансовите анализатори на Микро Кредит АД в края на 2019 г. прогнозите бяха за съвсем леко повишаване на процентите и това се и случи макар наличието на пандемията и
Виж още..

Партньори