Ето кои са тези "проклети" женски зодии, от които мъжете все бягат

Дата:
Казват, че няма грозни жени. Има слепци, които не виждат нито красотата, нито женската душа. Според астролозите, обаче съществуват и три знака на зодиака, чиито представители мъже не само не се женят, но бягат от тях, когато ги срещнат.
Виж още..

Очакват ли се по-високи лихви при заемите следващите месеци?

Дата:
Светът е изправен пред инфлация, която малко по малко настъпва и към България. Когато световните банки започнат програми по повишаване на лихвите по кредитите си, няма как и кредитния сектор в страната ни, да не ги последва. Това винаги е било правило в световната икономика.
Виж още..

Ще има ли увеличено кандидатстване за кредити, при по-ниските заплати през 2020 г.?

Дата:
Прогнозите за работната заплата и трудовата заетост бяха по-скоро оптимистични за 2020 г., като се предвиждаше слаб растеж и в двете направления. Годината обаче ни изненада с драконови мерки срещу разпространението на коронавируса и естествено последствията не закъсняха.
Виж още..

Промени в равнището на работната заплата в България

Дата:
Очаквания на специалистите за темпа на растеж на работната заплата през 2020 г. се оправдаха поне частично. Според финансовите анализатори на Микро Кредит АД в края на 2019 г. прогнозите бяха за съвсем леко повишаване на процентите и това се и случи макар наличието на пандемията и
Виж още..