Свободно време | BUSINESS.bg

Кои са основните видове осветителни тела

Дата:
За да е добре осветена една стая, трябва да има многослойно осветление, от няколко различни източника – общо осветление, насочена светлина за четене, работа, готвене и акцентно осветление, за подчертаване на определени детайли и декоративни елементи.
Виж още..

Къде ще откриете най-добрите майстори?

Дата:
Независимо дали тепърва купувате своя дом или сте решили да правите основен ремонт, то ще са ви нужни майстори. Например, ако решите да асфалтирате пътеката пред дома ви, то ще ви трябва майстор да асфалтира професионално
Виж още..

Топ 3 автоаксесоари за пролетта

Дата:
Пролетта е време за промяна. След дългата зима най-после всичко се събужда за живот. Това е и времето, когато повечето собственици на коли решават да вдъхнат нов живот на автомобила си. За целта трябва да изберат най-подходящите пролетни автоаксесоари.
Виж още..

Часовниците Casio G-Shock и Toyota обединяват усилия, за да създадат един уникален ръчен часовник

Дата:
Японската марка ръчни часовници Casio и японския автомобилен производител Toyota си сътрудничиха, за да създадат едно уникално творение – лимитиран цифров удароустойчив часовник G-Shock, който може да бъде най-трудният произведен досега.
Виж още..

Как да изберем водоструйка?

Дата:
На всеки му се е налагало да измие автомобила си сам или пък да иска да освежи градинската мебел. Вярно е, че може да се използват гъба и кофа, но реално има и по-лесен начин. Водоструйките са лесна алтернатива при миенето на моторни превозни средства, градински мебели, тераси и балкони.
Виж още..

Мечтаният подарък – изненада за всяка жена!

Дата:
Казват, че човешкият живот е кратък… Докато мигнеш и той е свършил. А какво е това, с което го пълним зависи от всеки от нас. Но има нещо общо и това са спомените. Всички ние създаваме, изживяваме, пълним, като кукла с дунапрен, живота си и този на близките си хора, със спомени.
Виж още..

Храна за котки - какво да даваме на домашния ни любимец след кастрация?

Дата:
Котешката храна осигурява основния прием на хранителни вещества за нашите котки. От Зоомагазин Zoobars като специалисти в храната за котки, ни разказаха повече за нейните специфики и най-вече каква трябва да бъде тя, след като домашният ни любимец е бил кастриран.
Виж още..

Осветителни тела за таван - кои са най-честите грешки?

Дата:
Да осигурите добро осветление у дома често е нелека задача, защото трябва да се съобразявате с немалко фактори. Осветлението е един от най-важните аспекти на интериорния дизайн. Може да промени стаята от тъмна и мръсна в светла и топла. Осветителните тела, които се използват в една стая,
Виж още..

Вкусно сутрешно кафе с наситен аромат от кафемашина Nespresso

Дата:
Първата глътка от прясно приготвеното кафе от кафемашина Nespresso може да бъде наистина приятен момент. Ако обаче кафето не е от машина и не е приготвено добре, то може да останем разочаровани. Има много фактори, които влияят на качеството на кафето и на неговия вкус. Понякога получаваме
Виж още..

Идея как да зарадваш жена за Рожден ден

Дата:
Наближава рождения ден на Жената на твоя живот! Ти нямаш идея с какво да я зарадваш, но държиш да е изненада.
Виж още..