Свободно време | BUSINESS.bg

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Дата:
Проектирането на собствен дом е невероятна възможност. Можете да създадете пространство, което е идеално подходящо за вашите предпочитания и начин на живот.
Виж още..

Полезни съвети как да обзаведем малка всекидневна

Дата:
Да обзаведем и декорираме малката всекидневна, така че да бъде достатъчно просторна и същевременно да успеем да разположим всички мебели и аксесоари, които желаем, не е лесна задача.
Виж още..

Как да подберем седмично меню от брошурата на супермаркета?

Дата:
Все повече потребители избират големите вериги супермаркети за седмичното си пазаруване. Класическите им предимства включват по-големия избор, постоянните отстъпки и удобното ключово разположение в населеното място.
Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Дата:
Матракът е най-важната добавка за мебел във вашата спалня. Той трябва да бъде удобен, поддържащ и издръжлив. Но какво прави един матрак добър?
Виж още..

Кои са основните видове осветителни тела

Дата:
За да е добре осветена една стая, трябва да има многослойно осветление, от няколко различни източника – общо осветление, насочена светлина за четене, работа, готвене и акцентно осветление, за подчертаване на определени детайли и декоративни елементи.
Виж още..

Къде ще откриете най-добрите майстори?

Дата:
Независимо дали тепърва купувате своя дом или сте решили да правите основен ремонт, то ще са ви нужни майстори. Например, ако решите да асфалтирате пътеката пред дома ви, то ще ви трябва майстор да асфалтира професионално
Виж още..

Топ 3 автоаксесоари за пролетта

Дата:
Пролетта е време за промяна. След дългата зима най-после всичко се събужда за живот. Това е и времето, когато повечето собственици на коли решават да вдъхнат нов живот на автомобила си. За целта трябва да изберат най-подходящите пролетни автоаксесоари.
Виж още..

Часовниците Casio G-Shock и Toyota обединяват усилия, за да създадат един уникален ръчен часовник

Дата:
Японската марка ръчни часовници Casio и японския автомобилен производител Toyota си сътрудничиха, за да създадат едно уникално творение – лимитиран цифров удароустойчив часовник G-Shock, който може да бъде най-трудният произведен досега.
Виж още..

Как да изберем водоструйка?

Дата:
На всеки му се е налагало да измие автомобила си сам или пък да иска да освежи градинската мебел. Вярно е, че може да се използват гъба и кофа, но реално има и по-лесен начин. Водоструйките са лесна алтернатива при миенето на моторни превозни средства, градински мебели, тераси и балкони.
Виж още..

Мечтаният подарък – изненада за всяка жена!

Дата:
Казват, че човешкият живот е кратък… Докато мигнеш и той е свършил. А какво е това, с което го пълним зависи от всеки от нас. Но има нещо общо и това са спомените. Всички ние създаваме, изживяваме, пълним, като кукла с дунапрен, живота си и този на близките си хора, със спомени.
Виж още..

Партньори