Свободно време | BUSINESS.bg

Кога е най-подходящо да наемем яхта?

Дата:
Да си вземете яхта под наем може да бъде едно от най-вълнуващите и незабравими преживявания. Не само че предлага свободата да плавате в открити води, но и да изследвате красиви морски дестинации в лукс и комфорт.
Виж още..

Най-важните неща, които трябва да знаете, купувайки първата си кола

Дата:
Притежаването на автомобил върви не само с безкрайно удоволствие от шофирането, ами и с много отговорност. Със сигурност вече сте се сблъскали с изкарването на различни документи, талони и регистрирането на автомобила, така че тук ще отбележим останалите по-технически неща.
Виж още..

Как да различим качествените кафени зърна?

Дата:
Когато става въпрос за кафе, вкусът и ароматът зависят до голяма степен от качеството на зърната. Независимо дали сте почитател на кафето или начинаещ, различаването на качествените кафени зърна може да бъде малко трудно.
Виж още..

Предимствата на редовната поддръжка на вашия автомобил

Дата:
Една кола, за която се полагат правилните грижи, има множество предимства, които са допълнителни към основната й функция. Редовната поддръжка предотвратява нежелани повреди и гарантира най-ефективното ниво на работа.
Виж още..

Как да изберем подходящи играчки според възрастта?

Дата:
Изборът на подходящи за възрастта играчки за децата е от съществено значение за насърчаване на техния растеж и развитие. Като родител или настойник е важно да разберете, че не всички играчки са подходящи за всички възрасти...
Виж още..

Изненада за любимите жени на 8-ми март

Дата:
Най-безценният подарък - времето заедно! Как събрах 3 поколения жени на обяд, без те да подозират това!!
Виж още..

10 Романтични изненади за нея

Дата:
1. Подгответе романтична обстановка във свещи, вино/ шампанско, ягоди, аромати и я поканете на антистрес терапия - масаж, с много внимание и любов (крака, ръце, гърба, врата... всичко, което е напрегнато и може да я боли)...
Виж още..

Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Дата:
С развитието на технологиите и тяхната достъпност почти всеки разполага с добър мобилен телефон, който прави не лоши снимки. Това обаче съвсем не е достатъчно, когато искате най-красивите спомени, най-добрата светлина и най-милите моменти от най-вълнуващото събитие в живота ви.
Виж още..

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Дата:
Проектирането на собствен дом е невероятна възможност. Можете да създадете пространство, което е идеално подходящо за вашите предпочитания и начин на живот.
Виж още..

Полезни съвети как да обзаведем малка всекидневна

Дата:
Да обзаведем и декорираме малката всекидневна, така че да бъде достатъчно просторна и същевременно да успеем да разположим всички мебели и аксесоари, които желаем, не е лесна задача.
Виж още..

Партньори