Бизнес новини | BUSINESS.bg

Развийте бизнеса и разширете пазара си

Дата:
В динамичния свят на бизнеса, разширяването на пазара е задача номер едно за множество предприемачи. От откриването на нови географски райони до интегриране на иновативни технологии, една компания може да разшири своите хоризонти по множество начини, съветват специалисти от bigarena.
Виж още..

Защо да изберем климатици Daikin за нашия дом или офис

Дата:
Когато става въпрос за поддържане на комфорт в дома ни или на работно място, климатизацията играе ключова роля. Изборът на правилната климатична система може да направи значителна разлика в нашето ежедневие.
Виж още..

Какво да правим при финансово затруднение?

Дата:
Лошото финансово положение може да бъде причинено от различни фактори и обстоятелства – непланирани разходи, повишаване цените на услуги и стоки на пазара или намаляване на месечното възнаграждение. Въпреки това има изход от подобни ситуации и ние ще ви представим няколко стратегии и
Виж още..

Влиянието на златните монети върху световната икономика

Дата:
Златните монети са били важна част от световната икономика в продължение на векове. Този скъпоценен метал се използва като валута и средство за съхранение на стойност, представляващо богатство и власт.
Виж още..

Дизайн за печат или дигитална среда: прилики и разлики

Дата:
В днешния свят дизайнът играе решаваща роля за създаване на визуално въздействие върху аудиторията.
Виж още..

Предимствата на редовната поддръжка на вашия автомобил

Дата:
Една кола, за която се полагат правилните грижи, има множество предимства, които са допълнителни към основната й функция. Редовната поддръжка предотвратява нежелани повреди и гарантира най-ефективното ниво на работа.
Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Дата:
Главният изпълнителен директор на най-голямата криптоборса в света разкри защо потенциалната сделка с бившия конкурент FTX не се е осъществила.
Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Дата:
След едномесечна почивка всички основни разработчици на Етериум се събраха за 148-ата си среща. Под председателството на Тим Бейко от Фондация Етериум разработчиците обсъдиха плановете за актуализацията "Shanghai".
Виж още..

3 причини да регистрирате компанията си в борсата за товари

Дата:
Борсата за товари е онлайн инструмент, достъпен чрез лаптоп, компютър или друго мобилно устройство, който ви позволява да създавате партньорства с различни спедитори.
Виж още..

Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Дата:
Чудите се дали да закупите новите си авточасти онлайн или да се доверите на старото и познато обикаляне по физически магазини или оторизираните сервизни части?
Виж още..

Партньори