Бизнес новини | BUSINESS.bg

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Дата:
Главният изпълнителен директор на най-голямата криптоборса в света разкри защо потенциалната сделка с бившия конкурент FTX не се е осъществила.
Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Дата:
След едномесечна почивка всички основни разработчици на Етериум се събраха за 148-ата си среща. Под председателството на Тим Бейко от Фондация Етериум разработчиците обсъдиха плановете за актуализацията "Shanghai".
Виж още..

3 причини да регистрирате компанията си в борсата за товари

Дата:
Борсата за товари е онлайн инструмент, достъпен чрез лаптоп, компютър или друго мобилно устройство, който ви позволява да създавате партньорства с различни спедитори.
Виж още..

Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Дата:
Чудите се дали да закупите новите си авточасти онлайн или да се доверите на старото и познато обикаляне по физически магазини или оторизираните сервизни части?
Виж още..

Как да изберем доставчик на облачен хостинг?

Дата:
Тъй като все повече и повече ИТ системи се екстернализират, да се уверите, че избирате правилните облачни доставчици, стана критично важно за дългосрочния успех. Наличният пазар обаче е огромен, с безброй доставчици, предлагащи още по-голям брой услуги.
Виж още..

Промени ли пандемията начина, по който се наемат служители?

Дата:
Глобалното разпространение на коронавируса доведе до множество промени в начина на работа на служителите. От просто възможност, т.нар. “home office” се превърна в новата реалност. На множество компании, които не бях прилагали тази практика досега, се наложи бързо да се адаптират към
Виж още..

Очакват ли се по-високи лихви при заемите следващите месеци?

Дата:
Светът е изправен пред инфлация, която малко по малко настъпва и към България. Когато световните банки започнат програми по повишаване на лихвите по кредитите си, няма как и кредитния сектор в страната ни, да не ги последва. Това винаги е било правило в световната икономика.
Виж още..

Товарен транспорт в Европа: 3 правила, които да следвате

Дата:
Всеки знае, че ако имате нужда от транспортни услуги в друга държава, можете да използвате транспортна борса. От друга страна, по-малко известен факт е, че ако искате да превозвате стоки в Европа, трябва да спазвате определени правила, наложени от държавите членки. Така че, за да
Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Дата:
Енергийният мениджмънт не е ново понятие, но през последните години придобива все по-широка популярност в глобален мащаб.
Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Дата:
Ако притежавате собствен онлайн магазин, със сигурност вече сте се убедили колко е важна опаковката на продуктите, които изпращате на своите клиенти.
Виж още..

Партньори