Бизнес новини | BUSINESS.bg

Ползи от популяризиране чрез видео реклама

Дата:
Създаването на реклама за конкретен продукт или услуга оказва огромно позитивно влияние върху популяризирането му. Най-добрия вариант за изработване на ефектна видео реклама е да се доверите на професионалисти.
Виж още..

Какво представлява ТРЗ и личен състав?

Дата:
Голяма част от извършването на професионални счетоводни функции представлява проследяването на трудовите отношения на работещите, споделят от екипа на Полежанов. Особено в малки, средни и големи предприятия, където работят служители на различни длъжности, всеки от които разполагащ със
Виж още..

Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Дата:
За вземане на добри управленски решения е важно да се прави предварително планиране. Сред иновациите в света на бизнеса се нарежда и симулацията.
Виж още..

Въздействието на минималистичния дизайн в офис интериора

Дата:
През последните години минимализмът е преминал от поредното дизайнерско течение до философия, която едни от най-утвърдените компании в света приемат за интериора на своите офиси.
Виж още..

Ефективност и устойчивост: Бъдещето на селскостопанската техника

Дата:
Във времена на бързо развиващите се технологии и нарастваща нужда от устойчиви решения в земеделския сектор, селскостопанската техника изпреварва очакванията на всички с иновации, които обещават да променят визията и ефективността на бранша.
Виж още..

Кога е най-подходящото време за организиране на фирмено събитие?

Дата:
Организирането на фирмени събития е сред най-вълнуващите събития в работната сфера. Тиймбилдингът е популярен начин за комуникация извън работа и възможност за опознаване на всички служители.
Виж още..

Предимства на специализираните зимни работни дрехи

Дата:
Студените месеци от годината се усещат неприятно при продължителен престой на открито, особено от тези хора, чиято работа се извършва в неблагоприятни условия.
Виж още..

Развийте бизнеса и разширете пазара си

Дата:
В динамичния свят на бизнеса, разширяването на пазара е задача номер едно за множество предприемачи. От откриването на нови географски райони до интегриране на иновативни технологии, една компания може да разшири своите хоризонти по множество начини, съветват специалисти от bigarena.
Виж още..

Защо да изберем климатици Daikin за нашия дом или офис

Дата:
Когато става въпрос за поддържане на комфорт в дома ни или на работно място, климатизацията играе ключова роля. Изборът на правилната климатична система може да направи значителна разлика в нашето ежедневие.
Виж още..

Какво да правим при финансово затруднение?

Дата:
Лошото финансово положение може да бъде причинено от различни фактори и обстоятелства – непланирани разходи, повишаване цените на услуги и стоки на пазара или намаляване на месечното възнаграждение. Въпреки това има изход от подобни ситуации и ние ще ви представим няколко стратегии и
Виж още..

Партньори