Как доброто здраве се отразява на продуктивността в офиса?

Дата:
Доброто здраве е от решаващо значение за продуктивния и пълноценен живот. Това е особено вярно, когато става въпрос за продуктивност на работното място. Когато служителите са здрави, те са по-ангажирани, съсредоточени и мотивирани, което в крайна сметка води до по-добри резултати както за
Виж още..

Как да различим качествените кафени зърна?

Дата:
Когато става въпрос за кафе, вкусът и ароматът зависят до голяма степен от качеството на зърната. Независимо дали сте почитател на кафето или начинаещ, различаването на качествените кафени зърна може да бъде малко трудно.
Виж още..

Как да подберем седмично меню от брошурата на супермаркета?

Дата:
Все повече потребители избират големите вериги супермаркети за седмичното си пазаруване. Класическите им предимства включват по-големия избор, постоянните отстъпки и удобното ключово разположение в населеното място.
Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Дата:
Матракът е най-важната добавка за мебел във вашата спалня. Той трябва да бъде удобен, поддържащ и издръжлив. Но какво прави един матрак добър?
Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Дата:
Още от древността етеричните масла са се използвали за какво ли не. В рутината за красота на всяка жена са присъствали не само в косата, но и в цялата грижа за тялото. Именно затова в днешната статия ще ви покажем, кои масла са подходящи за вашия тип коса и какви полезни свойства ще
Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Дата:
Флоралните води са еликсир за много проблеми, които лесно може да се повлияят още след няколко впръсквания. Днес ще ви запознаем с флоралните води, които предлагаме в Eterika.eu и техните страхотни качества, в които ще се убедите.
Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Дата:
Всички знаем, колко е невероятно маслото от рози. Не случайно много дами ползват разнообразни продукти с роза в грижата за кожата си. Освен това и чужденците уважават това масло като купуват множество бройки на своите любими на тръгване от България. Какво е това масло и какви са
Виж още..

Какво да правим при силен стрес?

Дата:
Етеричните масла са страхотно решение за намаляване на стреса и си заслужава да опитате да ги използвате ежедневно.Няколко капки на китката ще ви помогне да балансирате състоянието си.
Виж още..

Арома композиции от етерични масла “Етерика”

Дата:
Арома композициите от етерични масла съдържат биологично активни вещества, извлечени от растенията. Те въздействат едновременно на различни нива в организма. Използвайки лечебната сила на растенията, етеричните масла допринасят за хармонизиране, балансиране и лечение на тялото, ума и
Виж още..

Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Дата:
Ако сте решили да закупувате нов матрак или просто искате да предпазите стария си, то тогава е важно да се запознаете с възможностите, които ще направят това, по най-добрия начин.
Виж още..

Партньори