Атлас Карго ООД - Вижте още

Атлас Карго ООД

Атлас Карго ООД предлага на своите клиенти Международни транспортни услуги и логистика. Основно вниманието е насочено към международен морски и въздушен транспорт, но компанията може да предложи и автомобилен и железопътен транспорт, както и транспорт на контейнери.
София, Летищен комплекс, бл. 3, офис 5

Атлас Карго ООД
Атлас Карго ООДАтлас Карго ООДАтлас Карго ООД


Атлас Карго ООД

Морски транспорт
 
Атлас Карго ООД

Авиотранспорт
 
Атлас Карго ООД

Автотранспорт
 
Атлас Карго ООД

ЖП Транспорт


За нас: :

Атлас Карго ООД компания, която предоставя услуги и решения в сферата на международния транспорт и логистиката. Нашата основна дейност е международния Морски и Въздушен транспорт.

Ние разполагаме с потенциала да използваме компетентно ефективността на въздушния, автомобилния, железопътния и контейнеровия транспорт от гледна точка на вида товар, опаковане/амбалаж, размер, дестинация, т.н., така че да подберем най-добрите условия за клиента.

Екипът ни притежава културата да съпътства търговски компании и производители при превозването на големи обеми товари. Нашите специалисти разполагат с интензивен дългогодишен опит в сферата на товарния превоз и логистиката. Те прилагат тези знания успешно, за да постигнат четири основни цели: скорост, икономичност, прецизност и безопасност. стремеж е винаги да предлагаме най-добрите услуги на своите клиенти. Философията ни на обслужване и нашето фирмено мото са "Да бъдем коректен партньор".


Атлас Карго ООД
Атлас Карго ООД

Митническо представителство
 
Атлас Карго ООД

Продажба, наем и лизинг на контейнери
 
Атлас Карго ООД

Карго застраховки
 
Атлас Карго ООД

Складиране на товари и вътрешна логистика в страната

Атлас Карго ООД

Мнения за Атлас Карго ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Атлас Карго ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.