Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

СТУДИО РЕЛАКС - Вижте още

СТУДИО РЕЛАКС

СТУДИО РЕЛАКС ще Ви предложи индивидуални програми включващи балансирано хранене чрез VEGA TEST, грижи за тялото, лицето и ръцете Ви, а за вашата красива прическа ще се погрижи професионален фризьор. Нашият център ще Ви предложи професионализъм и оригинален подход.
СТУДИО РЕЛАКС
СТУДИО РЕЛАКС
СТУДИО РЕЛАКС Е ПЪРВИЯТ ЧАСТЕН ЦЕНТЪР ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ЛИМФЕДЕМИ, С ПРОЦЕДУРАТА МАНУАЛЕН ЛИМФЕН ДРЕНАЖ, СЪЗДАДЕН ПРЕЗ 2004Г. НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ СА ОБУЧЕНИ ПО МЕТОДИКАТА НА ПРОФЕСОР МИХАЕЛ ФЬОЛДИ.

МАНУАЛЕН ЛИМФЕН ДРЕНАЖ

  • възстановяване и рехабилитация на  лимфедеми
  • Лечение на Отоци

Терапевтичният ефект на мануалния лимфен дренаж се крие в неговото многостранно въздействие. След МЛД се наблюдава спадане на отока, обезболяване, отпускане на скелетната мускулатура. Тези многостранни ефекти от МЛД обясняват многообразието от терапевтичните възможности на процедурата.

Продължителността на този тип лечение на лимфедем с МЛД е между 30 минути и един час. Всекидневно се правят между 10 и 20 процедури, след което се провежда поддържаща терапия 1-2 пъти седмично. След 6 месеца курсът на лечение се повтаря.

СТУДИО РЕЛАКССТУДИО РЕЛАКС

ВЕГА ТЕСТ

Студио Релакс е официален вносител на апаратите “OTI TESTER”/ ВЕГА ТЕСТ.

Бъдете слаби без глад и мъчителни диети. Изберете интелигентното решение за здраво и стройно тяло – иновативния ВЕГА тест за непоносимост към храни.

Компютърният тест VEGA е безкръвен, безболезнен, бърз, безопасен, без облъчване, удобен и точен. 

Полезен е, защото веднага ни дава отговор на постоянно задаваните от нас въпроси: 

  • Как да отслабнем, без да гладуваме? 
  • Каква е най-подходящата храна, за да бъдем здрави? 

Гладуването е опасно, не можеш и не трябва да гладуваш цял живот.

СТУДИО РЕЛАКС

BRASTER PRO

СТУДИО РЕЛАКС

Нов апарат за ранна диагностика на рака на гърдата, чрез метода на контактната термография, заработи в Студио Релакс. Използването му е сравнително ново за страната ни, макар в световен мащаб технологията да намира приложение в полето на медицинската диагностика и последващо лечение от над 10 години.

Системата за контактно термографско изследване за рак на гърдата е разработена от полската компания „Braster” и предоставя функционално изображение на конкретния орган – гърдата, чрез т.нар. дермотермален ефект, свързан с по-бързия метаболизъм около огнищни неопластични лезии /туморни образования/. Това явление може да се прояви по повърхността на гърдите, под формата на локални температурни аномалии. Повишеният брой кръвоносни съдове води до повишена температура в зоната, засегната от тумора. С измерване на температурата на отделните тъкани /в случая на гърдата/ и установяването на температурни асиметрии пациента може да бъде насочен към други изследвания – мамагроф, ядрено-магнитен резонанс /ЯМР/ и ехограх, за да се диагностицират рано онкологични заболявания. Новият апарат на Студио Релакс е много удобен за профилактика извън болничното заведение, защото е компактен и за разлика от мамографа и ЯМР липсва лъчево натоварване. Това го прави подходящ за приложение дори при деца, бременни, хора с някои заболявания, за които рентгеновото облъчване е противопоказно, както и за жени с импланти в гърдите.

МАСАЖИ

  • Лечебени масажи
  • Класически масажи
  • Антицелулитен масаж
  • ечебен масаж с мед
  • Зонотерапия чрез масаж

Масажът е манипулиране на повърхностни и по-дълбоки слоеве на мускулите и съединителната тъкан, използвайки различни техники, за да се подобри функцията, помощ в лечебния процес, намаляване на мускулната рефлекс дейност, потиска моторни неврон възбудимост, насърчаване на спокойствие и благополучие, и като развлекателна дейност.

ПРЕСОТЕРАПИЯ

Апаратите за пресотерапия/компресивна терапия  SC-2004-OC / SC-2008-OC са пневматични устройства за компресия, предназначени за първично или допълващо лечение на първичен или вторичен лимфедем. Апаратите също са предназначени за съпътстващо или алтернативно лечение на венозна недостатъчност и хронични венозни застойни язви, свързани с венозна недостатъчност, както и общо лечение на оток на крайниците. Апаратите са предназначени за употреба както при домашни условия, така и в болници и специализирани центрове.

СТУДИО РЕЛАКС

НЕХИРУРГИЧЕСКА ЛИПОСУКЦИЯ

СТУДИО РЕЛАКС

Апарат за нехирургическа липосукция, съчетаващ в себе си върховите технологии в областа на естетичната коземетика – Ултразвукова Кавитация + Триполярна Радио Честота + Вакум + Лазер.

TERMINATOR 6® е разработен на основата на най- напредналата технология, която комбинира радиочестота, ултразвук и светлина и осигурява ефективно лечение на целулит, стрии, мускулни схващания, ремоделиране на фигурата, терморелакс, дренаж и детоксикация, освен това има anti-age ефект (видимо подмладява и тонизира кожата), подобрява клетъчния метаболизъм. Не са необходими предпазни мерки, защото няма опасност от изгаряне, тъй като уредът използва триполярна радиочестота, което е по-сигурен метод в сравнение с останалите подобни методи.

КАВИТАЦИЯ

Кавитацията е процес, който може да бъде предизвикан чрез ултразвук в течностите на тъканите.Тъй като тъканите на тялото не са напълно еластични, те имат различна устойчивостна движението на шоковите вълни, излъчвани от апарата.По този начин температурата се повишава и се стимулират клетъчния метаболизъм и микроцирколацията на кръвта.

СТУДИО РЕЛАКС

RF-ЛИФТИНГ

RF-Лифтинга е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия. Той предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата, без да е необходим възстановителен период.

Наричат го още „лифтинг през обедната почивка”, който не оставя никакви видими следи по лицето като зачервяване, подуване и подпухване. С радиочестотния лазер се работи в областта на очите, лицето, шията и деколтето.. Възвръща тонуса и тургура на кожата. Отначало вие изглеждате просто отпочинали. След втората процедура започва стягане на овала на лицето, а двойната брадичка се прибира. Методиката термаж или термолифтинг е преминала изпитания през шест водещи центъра по естетична медицина в САЩ и през 2002 год. е официално одобрена от „Food and Drug Administration-USA”. Апаратите за радиочестотен лифтинг се използват вече в 72 страни по света.

Това е eдинствения клинично доказан уред с уникална подмладяваща кожата технология и единствения начин за постигане на фейслифтинг без хирургична намеса.

СТУДИО РЕЛАКС

KINESIO TAPING

Естествената еластичност на лентата създава микроскопично повдигане на кожата, което ускорява лечението едновременно на неврологичната и кръвоносната система. Намаляването на натиска върху рецепторите за болка може бързо да облекчи остра болка, а подобряването на притока на кръв и на лимфния дренаж намалява подуването и улеснява излекуването.

СТУДИО РЕЛАКС

POWER BOARD

Целта на POWER BOARD e да се бори срещу сериозните последствия на все по-заседналия начин на живот. Високоефективните POWER BOARD уреди са лесни за употреба, спестяващи време и подходящи за всички хора независимо от възраст или физичeско състояние.

OТКРИЙТЕ СИЛАТА НА ВИБРАЦИЯТА ЗА ПО-ДОБРО ЗДРАВЕ, АТЛЕТИЧНО ТЯЛО И ПО-ДОБЪР ЖИВОТ!

Уредите POWER BOARD са много повече от обикновени уреди за упражнения и рехабилитация. Освен безспорният ефект на пълноценно физическо натоварване, процедурите с тях разтягат, укрепват, масажират и отморяват тялото.

СТУДИО РЕЛАКС

ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА

Детоксикацияпри съвременния начин на живот е неизбежно попадането на отровни вещества в нашия организъм чрез хранителните продукти, водата, замърсения въздух и т.н. Всеки от нас носи в тялото си токсини от 3 до 20 кг., в зависимост от начина на живот. Токсините се акумулират в кръвоносната и лимфната системи, във вътрешните органи и в кожата. Натрупаните в организма шлаки, токсини и много други отровни вещества са причина за редица хронични заболявания.

На базата на научно откритие, удостоено с Нобелова награда за химия през 2003 г- е разработен оригинален метод за апаратна йонизация на водата, възстановяване на нарушения електролитен баланс на клетките в организма и извличане на натрупаните в тях токсини (отровни и вредни вещества) .

БОУЕН

Метод за да се справим с преумората и стреса.

Ако чувстваш, че нещо в тялото ти не е наред, ако то подава различни и странни сигнали – симптоми, които не могат да бъдат точно диагностицирани, ако многократно и безрезултатно си се опитвал да се лекуваш, то тогава си попаднал там, където трябва!

Техниката Боуене холистична терапия, в която ударението се поставя върху потенциалната способност на тялото само да се привежда в равновесие. Както ти не приличаш на никого другиго в света, така и състоянието на здравето ти е единствено и само твоя реалност. Има един единствен лекар, знаещ и разбиращ какво причинява болестното неравновесие в тялото ти: Лекарят вътре в теб! Прилагането на специфичните и нежни движения Боуен, на точно определени места по тялото, провокират Вътрешния Лекар, който поема управлението за да започне процес на самолечение!

СТУДИО РЕЛАКС

СОЛАРИУМ MEGASUN

Всички искаме великолепен тен, излъчващ жизненост и красота, преди началото на лятото.Възползвайте се от нашият турбо солариум на MegaSun,с карта за намаление, предоставен от Studio РЕЛАКС ще може да се подготвите за силните лъчи здравословно!

СТУДИО РЕЛАКС

СТУДИО РЕЛАКС - отрасли:


Услуги, Масаж, Козметични Салони,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..