Пътна помощ Благоевград Тити Кар - Вижте още

Пътна помощ Благоевград Тити Кар

Фирма Тити Кар предлага денонощна пътна помощ - изваждане от дерета, канавки и превоз на автомобили, авточасти, автосервиз, както и доставка на бензин, подаване стартов ток в автомобила. Цени по договаряне. Когато имате нужда от Пътно Помощ, ние сме насреща!
Тити КарТити КарТити КарТити КарТити КарТити КарТити КарТити КарТити КарПътна помощ Благоевград Тити Кар

Фирма Тити Кар предлага денонощна пътна помощ (изваждане от дерета, канавки и превоз), авточасти, автосервиз, както и доставка на бензин, подаване стартов ток в автомобила. Цени по договаряне. Когато имате нужда-ние сме насреща!

Можете да ни се обадите на тел: 0899 904 636 ; 0885 229 033

Пътна помощ Благоевград Тити Кар - отрасли:


Автомобили, Авточасти, Автосервизи, Пътна Помощ,

Мнения за Пътна помощ Благоевград Тити Кар


The company has no review.

Напиши мнение за Пътна помощ Благоевград Тити Кар


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.