Секвоя ЕООД  itemprop=

Секвоя ЕООД

Фирма Секвоя ЕООД се занимава с търговия на дървен материал в гр. Пловдив и предлага на своите клиенти дървен материал, продукти за отопление, дървени къщи за животни и като услуга - заграждане на греди.
Пловдив, ул. Захаридово (на изхода на кв. Коматево към околовръстното )

Секвоя ЕООД търговия на дървен материал в гр. Пловдив. Предлага още пелети и екобрикети за отопление, дървени къщи за животни, както и  заглаждане на дървен материал. Изпълнява поръчки по индивидуален размер. Възможност за доставка до обект със собствен или нает транспорт. Дървен материал обшивка; челни дъски; летви; кофражни дъски; талпи; дюшеме; ритловици; греди; струговани колове. #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:200px !important} Продукти за отопление Пелети за отопление Предлагат се разфасовки от 15кг, както и на едро на тон. Еко брикети за отопление Предлагат се опаковки от 10кг, както и на едро на тон. Разполага със складове в град Пловдив Склад 1 гр. Пловдив, ул. Захаридовона изхода на кв. Коматево към околовръстното тел.: 0876 400 995 e-mail: asenovaboika_77@abv.bg Склад 2 Пловдивоколовръстният път в близост до SERI Cosmetics тел.: 0893 659 593 e-mail: asenovaboika_77@abv.bg

Мнения за Секвоя ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Секвоя ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.