Рууф Къмпани - Вижте още

Рууф Къмпани

Фирма РУУФ ЕООД е лидер на пазара за метални керемиди в България и повече от пет години успешно се конкурира с фирмите предлагащи покривни материали.При нас още можете да намерите и
Рууф Къмпани Рууф Къмпани Рууф Къмпани Рууф Къмпани
За нас:

Фирма „РУУФ КЪМПАНИ” ООД е лидер на пазара за метални керемиди в България и повече от десет години успешно се конкурира с фирмите предлагащи покривни материали.

Ние предлагаме най-перспективните в момента покривни материали. Технологията която предлагаме за този вид покрив е създадена във Финландия преди 50 години и е получила там голямо разпространение, както и в голяма част от страните в Европа. До днес имаме натрупан дългогодишен опит в тази област, оценен от нашите клиенти и партньори. При нас работят висококвалифицирани специалисти – инженери и монтажници, което гарантира качеството на извършената услуга.

Рууф Къмпани
Продукти:

Рууф Къмпани
Метални керемиди


Разнообразие и богат цветови избор на метални керемиди и всички допълнителни аксесоари за завършен и естетичен вид на покрива.
Рууф Къмпани
Покривни панели Schlebach


Системата Schlebach се състои от ламаринени плоскости, които се монтират вместо битумни, керамични керемиди и други покривни или фасадни покрития.
Рууф Къмпани
Покривни панели CLICK


Моделите RetroPlus, Retro 25 i Retro 38 се препоръчват както за обновяването и реновирането на стари сгради, така и успешно се прилагат и при новопостроени жилищни сгради, модерни еднофамилни къщи и обществени сгради.
Рууф Къмпани
Безшевни улуци


Предлагаме Висококачествени безшевни улуци, произведени в България по американска технология. Лесен монтаж и богата цветова гама.

Рууф Къмпани
Профили от ламарина


Фирма „РУУФ КЪМПАНИ“ ООД предлага изработка на всички видове метални планки, които придават завършен вид на вашият покрив. Изработват се и планки по чертеж на клиента с нестандартни размери.
Рууф Къмпани
Покривни фолиа


ROOF COMPANY покривните мембрани изпълняват ролята на защитен първи слой, като предпазват конструкцията на покрива от проникване на влага, те значително подобряват изолационните качества
Рууф Къмпани
Ниски профили

практично решение за завършване на покрива и широк спектър на приложение (софити, облицовка на стрехи), фасади, елевации, подпрозоречни первази, гаражни врати и др.
Рууф Къмпани
Трапецовидни профили


Трапецовидният профил е пригоден за покриване на външна страна на покрив или облицоване на стени на гаражни помещения, навеси, стопански, индустриални или жилищни сгради

Рууф Къмпани

Щори

Вътрешните аксесоари са с различно предназначение, изработени от разнообразни материи, цветове и десени, съчетаващи перфектно функция и индивидуалност при интериорните решения.
Рууф Къмпани
Други продукти


Декоративните профили за корнизи са изработени от високоплътен пенополистирен, върху който е нанесено специално полимерциментово покритие, устойчиво на атмосферни въздействия.
Рууф Къмпани
Тавански стълби


Обикновенни и пожароустойчиви - дървени и метални сгъваеми тавански сълби с маркатите OPTISTEP и FAKRO. Функционални, издържливи и удобни за употреба
Рууф Къмпани
Покривни прозорци


Покривни прозорци с марките OPTISTEP, FAKRO, VELUX . Модерни, създадени по-най-новите технологии, функционални, шумоизолиращи.

Рууф Къмпани