Бургас
ПРОМЕНЕРГО ООД е квалифициран и оторизиран сервиз за предлаганата техника на територията на община Бургас. Правим това с убеждението, че въвеждането на нови енергоспестяващи технологии създава не само конкурентно предимство и по-голяма полза за клиента,но е благоприятно и за природата.

Благоевград
Топлотехника Благоевград - Търговия на едро и дребно с материали и части за ВиК и отоплителни инсталации - бойлери,буферни съдове, бойлери със серпентина, помпи, хидрофори, тръби, бойлери, радиатори, камини, слънчеви колектори.

Проектиране, изграждане, продажба и сервиз на отоплителни и климатични инсталации.Сам Марко ЕООД присъства повече от 25 години на пазара за отоплителна, климатична и електродомакинска техника в град Хасково. Ние сме регионален представител за Хасково на Камини Прити, Камини Дипломат.

Услугите, които предлагаме са: Проектиране и изграждане на Газови, Отоплителни и Соларни инсталации, както и ВиК, Хидрофори Узаконяване на Газови, Отоплителни и Соларни инсталации.

Перник
ТИНОТЕХ ЕООД предлага цялостно обслужване в областа на отоплителните системи. Специализираме в проектиране, производство, инсталиране и експлоатация на отоплителни системи, съчетани с всички компоненти - климатизация, бойлери и други.

А1 енерджи ЕООД е ориентирана в комплексното обслужване по изграждането и поддръжката на слънчеви колектори и цялостни соларни системи за топла вода - бойлери. Предлагаме и монтиране на локално отопление с пелетни горелки отопление на пелети, твърдо гориво, нафта, изграждане на ВиК

Проектиране, изграждане и поддържане на слънчеви системи и отоплителни системи с твърдо гориво, газ и пелети, монтаж на бойлери в Ямбол и страната. Топлината е основна потребност на човека, но различните хора имат индивидуални потребности от топлина.

От 1992 г., когато е създадена, фирмата извършва проектиране и изпълнение на разпределителни газопроводи, промишлени и битови газови инсталации, доставка и монтаж на газови котли.През 2007 г. получава безсрочно удостоверение по чл. 36 от ЗТИП и е вписана в регистъра на ДАМТН на лицата,

Стара Загора
Фирма МДЖИМ ГАЗ ЕООД предлага проектиране, монтаж, заваряване и сервиз на газови котли и съоръжения. Изграждане на промишлени и сградни газови и отоплителни инсталации. Поддръжка и ремонт на парни, водогрейни котли, съдове работещи под налягане и тръбопроводи за пара и гореща вода.

Златица
Фирма "Ми - Бакс" предлаха продажба, проектиране и монтаж на отоплителни, водопроводни, климатични и Вик инсталации, бойлери и буферни съдове. "Ми-Бакс" сътрудничи успешно с много от водещите фирми на българския пазар за бойлери и отоплителни инсталации.


Пелетни горелки


Пелетните Горелки могат да бъдат монтирани на вече инсталирани водогрейни котли и други съоръжения на твърдо гориво или нафта. Високата ефективност на изгаряне се осъществява благодарение на прецизно регулирания горивен процес който се осъществява чрез електронен програматор.

Съществуват възможности да се влияе на параметрите й по удобен за потребителя начин, като процеса на изгаряне е изцяло програмируем и управляем от домакина от място ил от дистанция чрез смартфон или компютър.

Пелетната горелка е предназначена да оползотворява биомаса, което я прави екологично чиста и максимално предпазва от замърсяване околната среда. Пелетната горелка служи за замяна на горивото на котли, който използват фосилни горива като нафта, газ и въглища.

Пелетните горелки лесно се монтират на котли, който са с ръчно зареждане на твърдо гориво – въглища, дърва, без да е необходима значителна реконструкция на котелната инсталация. Горелката е автоматизирана и предоставя комфорт при експлоатация доближаващ се до този, получаван при използване на горелки, оползотворяващи фосилни горива (например течно или газообразно гориво) което дава възможност да се използва в системи с програмируем стаен термостат;
горелката е снабдена със система за автоматично разпалване на горивото.

Автоматична експлоатация на горелката, възможност за плавно регулиране на нейната работа, съвместимост със стаен термостат (седмичен програматор), което гарантира максимален топлинен комфорт и икономия на гориво.

Има опростен монтаж и настройка на горелката, което ускорява работата на инсталатора и възможност за оползотворяване на биомаса във вид на пелети (дървесни пелети), изсушени костилки от череши и др., съгласно изискванията, посочени в таблица за характеристиките на горивото, както и висока ефективност и ниски вредни емисии и грижа за опазване на околната среда от замърсяване и вредни емисии.

Автоматично подаване на гориво от бункер, който се изгражда съобразно локалните условия като трябва да се има предвид че бункера не е приложен към комплектацията на горелката. Притежават опростена конструкция, облекчена поддръжка и обслужване на пелетните горелки, а и минимални експлоатационни разходи.

Партньори