Славов Систем ЕООД - Вижте още

Славов Систем ЕООД

Проектиране, изграждане и поддържане на слънчеви системи и отоплителни системи с твърдо гориво, газ и пелети, монтаж на бойлери в Ямбол и страната. Топлината е основна потребност на човека, но различните хора имат индивидуални потребности от топлина.
Ямбол, ж.к Васил Левски бл.1, вх.Д, магазин

Славов Систем ЕООД
Славов Систем ЕООД
Топлината е основна потребност на човека, но различните хора имат индивидуални потребности от топлина. Именно за това разработваме отоплителни системи, които са толкова разнообразни, колкото са и желанията Ви.
  • Проектиране
  • Изграждане
  • Поддържане

на слънчеви системи и отоплителни системи с твърдо гориво, газ и пелети.

Технологиите за затопляне на вода от слънцето имат висока ефективност в сравнение с други технологии. Разбира се тази ефективност зависи от избора на място и разположението

Вакуумно-тръбните слънчеви колектори имат ефективност над 60 процента при нормални условия на работа, поради ниската си топлинна загуба.

Затоплянето на вода от слънцето е особено подходящо за приложения като плувни басейни, битова гореща вода и отопление на сгради.

Славов Систем ЕООДСлавов Систем ЕООД

Ние предлагаме отопление и топла вода за всяко жилище и всяка потребност.

Природният газ става все по-популярен. Съвременните газови уреди са с високо ниво на сигурност, т.к. всеки уред подлежи на строга европейска стандартизация и има система за самодиагностика. Природният газ е най-екологичния измежду фосилните горива.

Рязкото повишаване на цената на електроенергията през последните години отново направи силно атрактивни отоплителните уреди на твърдо гориво. Със своята съвременна конструкция предлагат евтино и същевременно ефективно отопление на дървесина или въглища, особено в едно- или двуетажни еднофамилни къщи.

Славов Систем ЕООД
4.4 8