Последни новини


Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Виж още..

ПРОМЕНЕРГО - Вижте още

ПРОМЕНЕРГО

ПРОМЕНЕРГО ООД е квалифициран и оторизиран сервиз за предлаганата техника на територията на община Бургас. Правим това с убеждението, че въвеждането на нови енергоспестяващи технологии създава не само конкурентно предимство и по-голяма полза за клиента,но е благоприятно и за природата.
ПРОМЕНЕРГО
ПРОМЕНЕРГО Енергоспестяващи технологии и газификация
Надеждност, комфорт и ефективност
Направете домът си топъл и уютен благодарение на перфектно изпълнена система за газификация или чрез използване на безплатни енергоизточници, като слънчевите лъчи и геотермалната енергия, или чрез модерни eкологични котли за гориво.

Ние можем да проектираме и изградим най-подходящата за вашите нужди отоплителна система с високоефективен пелетен котел, чрез газификация или като съчетаем няколко технологии в икономично хибридно отопление.

Услуги

 • Битова и промишлена газификация
 • Цялостен инженеринг
 • Изграждане на инсталации и сервиз
 • Технически консултации
 • Доставка и монтаж оборудване
 • Консултации за кредит Енергийна ефективност
ПРОМЕНЕРГО ПРОМЕНЕРГО ПРОМЕНЕРГО ПРОМЕНЕРГО ПРОМЕНЕРГО ПРОМЕНЕРГО

Битова газификация

Природният газ гарантира качествени и съвременни решения за топлина и уют във всеки дом и офис. Ако газовата разпределителна мрежа е стигнала до дома ви, не се колебайте! Битовата газификация е начин да живеете комфортно без излишни разходи и да преминете към отопление с екологичното гориво.

Промишлена газификация

Промишлената газификация осигурява по-ниска себестойност на продукцията и конкурентни предимства на пазара. Независимо дали произвеждате стоки или услуги, изборът и изпълнението на подходящите газови уреди и оборудване или модернизацията на вече съществуващата ще ви даде нов размах и хоризонт за развитие. В работата си стриктно следваме европейските правила и норми, което гарантира безопасност и сигурност.

Продукти

ПРОМЕНЕРГО

Термопомпи

Термопомпите са машини за преобразуване на топлинна енергия, като използват безплатна термоенергия от природата акумулирана в почвата или въздуха, като я извличат и “преобразуват” енергията в топлина или прохлада за вашия дом.

ПРОМЕНЕРГО

Пелетни котли

Отоплението на пелети остава един от най-ефтините и най-чисти методи за набавяне на топлинна енергия. Ще Ви предложим напълно автоматизирани пелетни котли, с възможност за управление от стаен термостат и GSM модул. Компактните им размери ги правят подходящи за отопление на апартаменти, еднофамилни сгради, офиси и малки хотели.

ПРОМЕНЕРГО

Котли на твърдо гориво

Повишаването на цената на електроенергията през последните години предизвика отново силно търсене на отоплителни уреди на твърдо гориво, но вече с по-съвременна конструкция, те предлагат евтино и същевременно ефективно отопление на дървесина или въглища, особено в едно – или двуетажни еднофамилни къщи. Предлаганите варианти са: Конвенционални и Пиролизни.

ПРОМЕНЕРГО

Слънчеви колектори и Соларни системи

Соларната система е точния избор за всяко домакинство. Слънчевите панели са устройства, които преобразуват светлината в топлина.

Те могат да бъдат:

 • Плосък селективен колектор;
 • Вакуумно-тръбен колектор с директно протичане на флуида;
 • Вукуумно-тръбен колектор на принципа Heatpipe.
ПРОМЕНЕРГО

Газови кондензни котли

Природният газ става все по-популярен, а съвременните газови уреди са с високо ниво на сигурност, всеки уред подлежи на строга европейска стандартизация и има система за самодиагностика. Природният газ е най-екологичния измежду фосилните горива. Ако не сте свързани към газоразпределителната мрежа? Няма проблем: предлагаме алтернатива на уредите с пропан-бутан.

Модерните газови кондензни котли са високоефективни и осигуряват топлина и комфорт. Кондензната техника на газ е много икономична и изгодна, благодарение на ниските инвестиционни разходи и много високия коефициент на ефективност. Със соларна инсталация може ефективно да допълните Вашата отоплителна система и допълнително да спестите енергия. По този начин Вие имате сигурно и икономично решение за бъдещето.

ПРОМЕНЕРГО

Подгряване на битова вода

Проточни газови бойлери: предназначени специално за захранване на отделни консуматори – лесно обслужване и почти неограничени възможности за монтаж благодарение на изключително малките размери.

Бойлери с индиректно подгряване: Този модел бойлери осигуряват висок комфорт на снабдяването с битова гореща вода, имат висококачествена изолация и минимални топлинни загуби

ПРОМЕНЕРГО

Котли на нафта

Продуктовата гама нафтови котли предлагат ефективно и икономично решение за всяко потребление

ПРОМЕНЕРГО

Големи котли до 20 MW

 • Водогрейни котли ниско налягане
 • Водогрейни котли високо налягане
 • Нискотемпературни парогенераторни котли
 • Парогенераторни котли високо налягане
 • Котли високо налягане за оползотворяване на остатъчна топлина от производства
ПРОМЕНЕРГО

Котли средни мощности, 80 до 2000 kW

 • Нискотемпературни нафтови / газови котли
 • Газови кондензни котли
 • Парогенераторни котли ниско налягане
ПРОМЕНЕРГО

Подово отопление

Правилното и ефективно разпределение на въздуха при подовото отопление и охлаждане е един от най-важните фактори за ниското потребление на енергия.

Системите за покрив, стена и под в жилищното и нежилищното строителство и енергийно-комфортната система с термопомпа са добър пример как може да се постигне хармонично съчетание между приятен климат на посещението и ниска консумация на енергия.

Газови или водни конвектори в различни мощности

Радиатори, Лири за баня

Видео от ПРОМЕНЕРГО


Променерго - Изключителна топлина! Тристранна газова камина! - видео 1

Променерго - видео 2

Мнения за ПРОМЕНЕРГО


The company has no review.

Напиши мнение за ПРОМЕНЕРГО


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Виж още..