Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

ПРОМЕНЕРГО - Вижте още

ПРОМЕНЕРГО

ПРОМЕНЕРГО ООД е квалифициран и оторизиран сервиз за предлаганата техника на територията на община Бургас. Правим това с убеждението, че въвеждането на нови енергоспестяващи технологии създава не само конкурентно предимство и по-голяма полза за клиента,но е благоприятно и за природата.
ПРОМЕНЕРГО
ПРОМЕНЕРГО Енергоспестяващи технологии и газификация
Надеждност, комфорт и ефективност
Направете домът си топъл и уютен благодарение на перфектно изпълнена система за газификация или чрез използване на безплатни енергоизточници, като слънчевите лъчи и геотермалната енергия, или чрез модерни eкологични котли за гориво.

Ние можем да проектираме и изградим най-подходящата за вашите нужди отоплителна система с високоефективен пелетен котел, чрез газификация или като съчетаем няколко технологии в икономично хибридно отопление.

Услуги

 • Битова и промишлена газификация
 • Цялостен инженеринг
 • Изграждане на инсталации и сервиз
 • Технически консултации
 • Доставка и монтаж оборудване
 • Консултации за кредит Енергийна ефективност
ПРОМЕНЕРГО ПРОМЕНЕРГО ПРОМЕНЕРГО ПРОМЕНЕРГО ПРОМЕНЕРГО ПРОМЕНЕРГО

Битова газификация

Природният газ гарантира качествени и съвременни решения за топлина и уют във всеки дом и офис. Ако газовата разпределителна мрежа е стигнала до дома ви, не се колебайте! Битовата газификация е начин да живеете комфортно без излишни разходи и да преминете към отопление с екологичното гориво.

Промишлена газификация

Промишлената газификация осигурява по-ниска себестойност на продукцията и конкурентни предимства на пазара. Независимо дали произвеждате стоки или услуги, изборът и изпълнението на подходящите газови уреди и оборудване или модернизацията на вече съществуващата ще ви даде нов размах и хоризонт за развитие. В работата си стриктно следваме европейските правила и норми, което гарантира безопасност и сигурност.

Продукти

ПРОМЕНЕРГО

Термопомпи

Термопомпите са машини за преобразуване на топлинна енергия, като използват безплатна термоенергия от природата акумулирана в почвата или въздуха, като я извличат и “преобразуват” енергията в топлина или прохлада за вашия дом.

ПРОМЕНЕРГО

Пелетни котли

Отоплението на пелети остава един от най-ефтините и най-чисти методи за набавяне на топлинна енергия. Ще Ви предложим напълно автоматизирани пелетни котли, с възможност за управление от стаен термостат и GSM модул. Компактните им размери ги правят подходящи за отопление на апартаменти, еднофамилни сгради, офиси и малки хотели.

ПРОМЕНЕРГО

Котли на твърдо гориво

Повишаването на цената на електроенергията през последните години предизвика отново силно търсене на отоплителни уреди на твърдо гориво, но вече с по-съвременна конструкция, те предлагат евтино и същевременно ефективно отопление на дървесина или въглища, особено в едно – или двуетажни еднофамилни къщи. Предлаганите варианти са: Конвенционални и Пиролизни.

ПРОМЕНЕРГО

Слънчеви колектори и Соларни системи

Соларната система е точния избор за всяко домакинство. Слънчевите панели са устройства, които преобразуват светлината в топлина.

Те могат да бъдат:

 • Плосък селективен колектор;
 • Вакуумно-тръбен колектор с директно протичане на флуида;
 • Вукуумно-тръбен колектор на принципа Heatpipe.
ПРОМЕНЕРГО

Газови кондензни котли

Природният газ става все по-популярен, а съвременните газови уреди са с високо ниво на сигурност, всеки уред подлежи на строга европейска стандартизация и има система за самодиагностика. Природният газ е най-екологичния измежду фосилните горива. Ако не сте свързани към газоразпределителната мрежа? Няма проблем: предлагаме алтернатива на уредите с пропан-бутан.

Модерните газови кондензни котли са високоефективни и осигуряват топлина и комфорт. Кондензната техника на газ е много икономична и изгодна, благодарение на ниските инвестиционни разходи и много високия коефициент на ефективност. Със соларна инсталация може ефективно да допълните Вашата отоплителна система и допълнително да спестите енергия. По този начин Вие имате сигурно и икономично решение за бъдещето.

ПРОМЕНЕРГО

Подгряване на битова вода

Проточни газови бойлери: предназначени специално за захранване на отделни консуматори – лесно обслужване и почти неограничени възможности за монтаж благодарение на изключително малките размери.

Бойлери с индиректно подгряване: Този модел бойлери осигуряват висок комфорт на снабдяването с битова гореща вода, имат висококачествена изолация и минимални топлинни загуби

ПРОМЕНЕРГО

Котли на нафта

Продуктовата гама нафтови котли предлагат ефективно и икономично решение за всяко потребление

ПРОМЕНЕРГО

Големи котли до 20 MW

 • Водогрейни котли ниско налягане
 • Водогрейни котли високо налягане
 • Нискотемпературни парогенераторни котли
 • Парогенераторни котли високо налягане
 • Котли високо налягане за оползотворяване на остатъчна топлина от производства
ПРОМЕНЕРГО

Котли средни мощности, 80 до 2000 kW

 • Нискотемпературни нафтови / газови котли
 • Газови кондензни котли
 • Парогенераторни котли ниско налягане
ПРОМЕНЕРГО

Подово отопление

Правилното и ефективно разпределение на въздуха при подовото отопление и охлаждане е един от най-важните фактори за ниското потребление на енергия.

Системите за покрив, стена и под в жилищното и нежилищното строителство и енергийно-комфортната система с термопомпа са добър пример как може да се постигне хармонично съчетание между приятен климат на посещението и ниска консумация на енергия.

Газови или водни конвектори в различни мощности

Радиатори, Лири за баня

Видео от ПРОМЕНЕРГО


Променерго - Изключителна топлина! Тристранна газова камина! - видео 1

Променерго - видео 2

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..