Стара Загора
Продажба на оригинални авточасти нови и втора употреба за RENAULT и DACIA. Авточасти за френски автомобили - нови и втора употреба. Филтри, ремъци, гарнитури, части по ходовата част, окачването, спирачната система и други авточасти. Оригинални авточасти, сервизно обслужване за RENAULT.

Стара Загора
Фирма Сплавкомерс АД е с основна дейност рециклиране на отпадъци: излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС), излезли от употреба електрическо и електронно оборудване (ИУЕЕО). Търговия с черни и цветни метали. Продажба на авточасти втора употреба.

Стара Загора
Фирмата предлага авточасти за: - товарни автомобили - автобуси - ремаркета Официален представител за България на Valeo, Firestone. Авточасти за Mercedes, MAN, Scania, Volvo, IVECO, DAF, R.V.I., Kassbohrer, BPW, SAF, ROR.

Стара Загора
Нашата фирма е оторизиран представител за Мерцедес-Бенц на Даймлер Крайслер за Старозагорска и Хасковска област за продажба на нови и употребявани леки и товарни автомобили. Продажба и лизинг на нови автомобили при най-добри условия. Доставка на оригинални авточасти за Мерцедес, Форд и

Стара Загора
Стелина е специализирана в търговията с авточасти. Фирмата е със седалище в гр. Стара Загора и развива дейността си на територията на цялата страна. Приоритет на Стелина е търговията с авточасти за Форд Транзит - нови и втора употреба.

Стара Загора
Продава коли, заменя, дава на лизинг. Продава авточасти.

Стара Загора
Едрогабаритни авточасти склад. На едро и дребно. Собствен внос и родно производство. За бусове и леки автомобили ламарини за кърпеж. Прагове, вежди, фарове, мигачи огледала и стъкла за тях. Всичко на едно място. Офис, склад, магазин и сервиз.

Стара Загора
Търговия с авточасти за товарни автомобили и пътно-строителни ма

Стара Загора
Автосервизи, Авточасти и Аксесоари

Автокомплекс - авточасти за западноевропейски и японски автомобили, автосервиз.

Авточасти в населено място Стара Загора