Стамболийски
ЕТ “ДИМИТЪР МАДЖАРОВ” е създадена през 1991 г. като търговска фирма. Производствената си дейност започва през 1994 г. в гр. Стамболийски с цех за малотрайни колбаси. През всичките години на своето съществуване фирмата се развива и разширява

ЕТ "ВАЛЕНТИН ВАСИЛИВ" фирмата е създадена през 1992 г. с цел да обедини традиционните български рецепти с нови технологии в едно малко и модерно предприятие с висококвалифициран персонал. За тези години успя да наложи производството на трайни сурово

АЛИАНС е месопреработвателно предприятие с капацитети за производство на млени меса, пилешки разфасовки, полуфабрикати и специалитети

Производство на месни полуфабрикати и месни разфас

"СОЛАРИС - АС" - Месо и колбаси - традиция в качеството! ПРЕДЛАГА: - Млени меса и полуфабрикати - Малотрайни колбаси - Деликатеси - Сухи колбаси - Шунки - Колбаси от птиче м

Хан Аспарухово
С традиций от времето на великия Хан Аспарух ние създадохме колбаси и деликатеси от елитни породи свине - Дунавска бяла и Ландрас. Цехът за месодобив е с капацитет 300 бр. на ден заклани и охладени прасета, и отговаря на съвременните европейски

Производство и преработка на замразено и охладено пилешко месо и субпро

Хасково
Търговия на едро с месни и млечни храни от 1992 г

Добрич
Производство и търговия на продукти от бяло и червено месо. Предприятието разполага с модерно технологично оборудване, което спомага за производството на високачествени месни продукти. Основната дейност е насочена в производството на сурово-сушени деликат

АМБ - Асоциацията на месопреработвателите в България е доброволна организация с идеална цел.

Партньори