Стамболийски 
			
		ЕТ “ДИМИТЪР МАДЖАРОВ” е създадена през 1991 г. като търговска фирма. Производствената си дейност започва през 1994 г. в гр. Стамболийски с цех за малотрайни колбаси. През всичките години на своето съществуване фирмата се развива и разширява
		
	София 
			
		ЕТ "ВАЛЕНТИН ВАСИЛИВ" фирмата е създадена през 1992 г. с цел да обедини традиционните български рецепти с нови технологии в едно малко и модерно предприятие с висококвалифициран персонал. За тези години успя да наложи производството на трайни сурово
		
	Варна 
			
		 
 
 АЛИАНС е месопреработвателно предприятие с капацитети за производство на млени меса, пилешки разфасовки, полуфабрикати и специалитети 
		
	София 
			
		Производство на месни полуфабрикати и месни разфас
		
	София 
			
		"СОЛАРИС - АС" - Месо и колбаси - традиция в качеството!
ПРЕДЛАГА:
 - Млени меса и полуфабрикати
 - Малотрайни колбаси
 - Деликатеси
 - Сухи колбаси
 - Шунки
 - Колбаси от птиче м
		
	Хан Аспарухово 
			
		С традиций от времето на великия Хан Аспарух ние създадохме колбаси и деликатеси от елитни породи свине - Дунавска бяла и Ландрас. Цехът за месодобив е с капацитет 300 бр. на ден заклани и охладени прасета, и отговаря на съвременните европейски
		
	Добрич 
			
		Производство и преработка на замразено и охладено пилешко месо и субпро
		
	Хасково 
			
		Търговия на едро с месни и млечни храни от 1992 г
		
	Добрич 
			
		Производство и търговия на продукти от бяло и червено месо. Предприятието разполага с модерно технологично оборудване, което спомага за производството на високачествени месни продукти. Основната дейност е насочена в производството на сурово-сушени деликат
		
	АМБ - Асоциацията на месопреработвателите в България е доброволна организация с идеална цел.
		
	

