Основната дейност на Линеа са професионалните курсове Аранжиране на цветя. Като допълнителна дейност фирмата има два електронни магазина, които изпълняват поръчки за аранжиране на цветя, букети, декорация на сватби и други тържества.

Проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор. Автоматизирани напоителни системи с потъващи хидранти, дъждовални системи, капково и микронапояване.

През 2001 година създава един от първите online магазини

Озеленяване

Пловдив
Ние произвежда Коледна звезда,всички видове Кротони,Драцени и шефлери,голямо разнообразие от пролетни цветя за вашия балкон и градина.

Костенец
"БУЛФРУКТ" ООД се занимава с производство и търговия с пресни и замразени плодове и зеленчуци в страната и чужбина. Оранжерийно производство на зеленчуци и цве

Дружеството Бул плант сентър е регистрирано през 2006 г. В началото на 2009 г. пуска в експлоатация високотехнологична оранжерия за производство на саксийни растения, посадъчни материали за цветя и зеленчуци, както и рязан цвят – Антуриум и Гербер.

Гоце Делчев
Озеленяване

Самоводене
Фирмата изгражда паркове и градини, предлага на своите клиенти най-доброто от българския производител.Качествен труд, перфектно обслужване.