Силата на Кленовият сироп | BUSINESS.bg

Силата на Кленовият сироп

Дата:

Силата на Кленовият сироп

Кленовият сироп е продукт заложен в канадската традиция от поколения и популярността му продължава да расте сред потребителите по целия свят.

Натуралния кленовият сироп се добива само веднъж годишно, обикновено през март и април. 

Над 70% от световното производство на кленов сироп идва от Квебек, Канада.

Едно дърво за една реколта произвежда около 40 литра кленов сок, а от тях се произвежда 1 литър натурален био кленов сироп.

Приложение на кленов сироп

Кленовият сироп може да бъде алтернатива на захарта, и може да се изпозлва дори от хора страдащи от диабет.

Кленовият сироп не е много популярен у нас, но се счита за един от здравословните натурални продукти, които могат да донесат доста ползи върху човешкото здраве.

Кленовият сироп може да се изпозлва в готварството както за сладки храни така и за солени. Като заместител на захарта се използва в различни напитки, чай, кафе и всички видове сладкарски изделия.

Диета с кленов сироп

Тази диета е доста популярна сред хората държащи да се хранят здравословно и е идеална за намаляване на телесното тегло и прочистване на организма. 

При нея можете да отслабнете с 5 до 10 кг само за 10 дни, това се дължи на активното намаляване на мастните натрупвания и ефикасното елиминиране на токсините от тялото. Може да се прилага 3 до 4 пъти годишно и оказва положителен ефект върху кожата, косата, работата на храносмилателната система, психическото и физическото състояние.

Подсладете се безгрижно, с чист Био кленов сироп от Земела.