Иновации в пелетни камини и котли BURNiT | BUSINESS.bg

Иновации в пелетни камини и котли BURNiT

Дата: Автор:

Иновации в пелетни камини и котли BURNiT

Иновативните пелетни камини и котли BURNiT са вече добре познати на българския пазар. Годините опит гарантират най-високо качество на изделията за отопление с пелети. Ежегодно компанията предлага подобрени и по-ефективни модели на пазара. 

Основната цел в модернизирането на пелетните котли е намаляване на разходите за отопление, намаляване на вредните емисии, но също така и все по модерен и добър естетичен вид на камините и котлите захранвани с пелети.

Какво отличава пелетните камини BURNiT от останалите:

  • Моделите BURNiT са разработени и произведени в България
  • Притежават интелигентно управление с WiFi модул, позволяващ контрола над отоплението от всяко място. 
  • Приложение разработено за BURNiT осигурява пълен достъп до управлението на пелетната камина през таблет или мобилен телефон.

Иновации внедрени в новите модели пелетни камини

Иновационна DIY (Do It Yourself) система е заложена в сериите ADVANT и VISION. Тя позволява пелетните котли да се обслужват бързо и лесно, изцяло без инструменти. Освен това тази технология позволява демонтажът на панелите, отварянето на ревизионните отвори и почистването да се извършват изключително лесно, в рамките на 5 минути. 

Интелигентна Multi система в новите камини BURNiT AMBIENT Multi. Тя позволява да се отоплява не само помещението, в което е инсталирана камината, но и две допълнителни помещения, чрез въздушна циркулация. Трите вентилатора на камината се управляват независимо един от друг и по този начин позволяват да се настройва желаната температура във всяко помещение.

Освен иновациите новите модели камини на пелети BURNiT се отличават с разнообразие от дизайнерски линии, които лесно се съчетават с останалите мебели в помещението.

Пелетни камини, котли или горелки може да намеите от А1 Ню Енерджи ЕООД
 

Статията беше предоставена от: А1 Енерджи ЕООД

А1 Енерджи ЕООД - Вижте още

А1 Енерджи ЕООД

А1 енерджи ЕООД е ориентирана в комплексното обслужване по изграждането и поддръжката на слънчеви колектори и цялостни соларни системи за топла вода - бойлери. Предлагаме и монтиране на локално отопление с пелетни горелки отопление на пелети, твърдо гориво, нафта, изграждане на ВиК
София, ул. Постоянство 67 Б

Мнения за Иновации в пелетни камини и котли BURNiT


Относно: Мнение за Пелетна Камина BURNIT

Публикувано от: , на: 2020-01-28 15:50:40
Монтирахме в къща пелетна камина BURNIT 25 kwh, с водна риза. За три години експлоатация, камината работи перфектно, и не се е налагало сервизиране. Камината на BURNIT, има 92 процента КПД. Не отделя финни прахови частици в резултат на горенето. Има възможно най - лесното и бързо обслужване. Почиства се на 2 - 3 дни по един път - около една шепа отпадъчна пепел. Тази пелетна камина може да бъде сравнена като комфорт на отопление с котел на газ или котле на ток. Евтино отопление и напълно автоматизиран процес по запалването и подаването на пелети. Препоръчвам пелетните камини и котли на BURNIT.

Напиши мнение за Иновации в пелетни камини и котли BURNiT


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.