Ето кои са тези проклети женски зодии, от които мъжете все бягат | BUSINESS.bg

Ето кои са тези "проклети" женски зодии, от които мъжете все бягат

Дата:

Ето кои са тези

Казват, че няма грозни жени. Има слепци, които не виждат нито красотата, нито женската душа. Според астролозите, обаче съществуват и три знака на зодиака, чиито представители мъже не само не се женят, но бягат от тях, когато ги срещнат. Също като „дявол от тамян“, колкото могат по-бързо.

Кои са тези женски зодии, от които мъжете все бягат, вижте сега:

Овен

Жените Овен имат железен характер. От една страна, това е страхотно. Такава дама ще влезе в горяща колиба и ще спре препускащ кон. Тя няма да се огъне пред многобройни проблеми и неприятности. От друга страна, нейният вечно командващ тон, непримиримост към грешките на близките и невероятна твърдост, открито плашат повечето мъже. Рядко някой ще се съгласи да живее под един покрив с такава "желязна лейди".

Лъв

Изглежда, Лъвиците са ярки, красиви и харизматични жени. И кой ли, би се отказал от такова нещо? Но, все пак, оказва се, че психолозите са прави. Според тяхната версия мъжете предпочитат да се разхождат и да се забавляват с ярки красавици, но да се женят за тихи и скромни „сиви мишки“.

Това е съдбата на много лъвици. Тогава дамите от зодия Лъв са изправени, пред дилемата, как да се представят пред света и да започнат романтика, така че господата буквално да падат в краката им? Когато намекнат, че е време, да помислят за съвместното бъдеще, и хоп… Мъжете бягат като дявол от тамян. Явно, никой не иска толкова привличаща погледите дами за своя съпруга.

Козирог

В ситуацията с Козирозите положението е точно обратното, сравнено с това при Лъвиците. Ако самите представители на зодия Лъв обичат романите „без задължения“ и след това захапват ръце до лакти, то небрежността и лекомислието са чужди на жените Козирог. Те не се нуждаят от връзка без перспективи, така че Козирозите веднага поемат нещата в свои ръце. Ходихте ли на кино? Ходихте ли на гости вкъщи? Значи трябва да се ожените!

Мъжете обаче, невинаги са готови за такива радикални промени в живота си. Поне не, при такъв напредък на събитията. И много често се случва така, че жената Козирог да отиде на следващата киносесия с нов приятел.

Партньори