10 Романтични изненади за нея | BUSINESS.bg

10 Романтични изненади за нея

Дата:

10 Романтични изненади за нея

1. Подгответе романтична обстановка във свещи, вино/ шампанско, ягоди, аромати и я поканете на антистрес терапия - масаж, с много внимание и любов (крака, ръце, гърба, врата... всичко, което е напрегнато и може да я боли).

2. Направете й вечеря – класическо, но и романтично изживяване. Може да е много просто ястие, но поднесено с финес – красиво аранжирано, със закачки, салфетки. Може да се храните и един друг… Това сближава.

3. Подгответе й обяд в кутия. Ако тя няма време да се храни качествено на работа, то помогнете й – така ще й покажете грижа и внимание.

4. Постройте/ изградете й нещо (собственоръчно) – дневник, рамка за снимка бижу, свещник от природни материали, купа от кокосов орех или малка мебел, която ще й бъде полезна в ежедневието.

5. Направете си „кино вечер“ вкъщи. Намерете нов и препоръчан филм от любимата й тематика: романтична комедия, криминале, фентъзи… И не забравяйте за пуканките. ;)

6. Разрешете й да ви обръсне или стилизира косата. Това е голям знак за доверие! А и защо да не се оставите малко в нейни ръце, да излезете от зоната си на комфорт и да се уповавате на фантазията й. 

7. Проведете дълъг телефонен разговор с нея (повече от 30 мин.). Може да е след работа или по път за вкъщи, а най-вече от командировка!

8. Изненадайте я на работното й място по обяд, с цветя, вкусна храна, а защо не и музикална изненада (за която може да ви съдействаме ние, от Подари емоция)

9. Сервирайте й закуска в леглото - омлет, палачинки, красив поднос, малка ваза с 1 роза и задължително целувка (като по филмите ;)

10. Отидете на фитнес с нея или организирайте съвместна тренировка

11. БОНУС идея: Планирайте й женска вечер с приятелка/и или роднина! ;) Най-добре е да е изненадващо, а ако имате възможност и да им платите сметката – би било перфектно!

Подари емоция – услугата, която организира изненади и изживявания за любими хора.

Христина Лакева
www.podariemocia.com

Партньори