Изненада за любимите жени на 8-ми март | BUSINESS.bg

Изненада за любимите жени на 8-ми март

Дата:

Изненада за любимите жени на 8-ми март

Най-безценният подарък - времето заедно!

Как събрах 3 поколения жени на обяд, без те да подозират това!!

Датата 8 март, понеделник, делничен работен, учебен и натоварен със задачи ,нормално за начало на седмицата.

Град София, мястото, в което живеят 3 мои любими жени: най-добрата ми приятелка, невероятната й майка и прекрасната й дъщеря.

Приятелката ми е най-енергичният човек, който познавам и обожава да изпълнява поне 30 задачи, в рамките на 24 часа, нейната майка пък е бизнес дама, която дневните разговорите по телефона могат се равняват на разстоянието София -Пловдив, а чаровната им дъщеря и внучка, подобно на тях, препуска между училище, уроци и тренировки.

Та истинско постижение е, независимо, че живеят в един град, да се съберат трите поне за час, а толкова много обичат времето, когато са заедно.

Именно това реших да им подаря за 8-март – ВРЕМЕ ЗАЕДНО

Подарих им ОБЯД, защото знам колко големи ценители са на храната или иначе казано "чревоугодници".

За целта ми беше нужен хубав ресторант с добра кухня, на всичкото отгоре и да се намира близо до училището на детето, защото тя трябваше да е там в 13.30ч.

Сложна работа, ноооо който търси намира.

Та благодаря на ресторант ........, които откликнаха на молбата ми и съдействаха с изненадата.

А каква беше тя?!

Трябваше и трите да бъдат точно /пак трудно осъществимо за тях/ в 12.00ч. в ресторанта, без да знаят, че имат среща една с друга.

И както се сещате, аз живея в Бургас и за да осъществя всичко това имах нужда от съучастници. Добре, че техните мъже са мили хора, които приеха идеята, а и имат завидни актьорски умения/ между другото, съпругът на моята приятелка наистина е актьор и то популярен:)/ и така трите се озоваха в 12.00ч. в ресторанта, на сервирана маса/ подбрана по техен вкус/, където майката трябваше да е на бизнес обяд, дъщерята на среща с приятелка,  а внучката, да изпълни заръка от баща си.

Сигурно си представяте, каква е била изненадата им, когато и трите са се озовали в ресторанта, заедно, без да подозират това.

Освен доволни от срещата си, те бяха и много впечатлени, че техните мъже са измислили всичко това за тях, докато точно в 12.30ч. не пристигна куриер на бутик …..с  цветя за всяка една и картичка от мен, с която те разбраха, кой е в основата на всичко това. Е, малко им разбих илюзиите, че някакво чудо е станало с техните мъже , нооо им пожелавам да не се отказват да се надяват на ЧУДЕСА.

А вие искате ли да се случат подобни Чудеса и на вас - пишете ни и ще ви помогнем да изживеете тези ЕМОЦИИ.

 

Подари емоция – услугата, която организира изненади и изживявания за любими хора.

Христина Лакева
www.podariemocia.com

Партньори