Производители на маслодайни култури

Областни градове

Търговия със селскостопанска продукция, отглеждане и подготвяне на спортни коне

Търговия с пестициди, торове и семена - цех за дребни разфасовки на пестициди

Димитровград
специализирана в производството и реализацията на зеленчуци.

Технически култури - влакнодайни маслодайни и етерични

ИФК ИЗВЪРШВА научно-изследователска, приложна и консултантска дейност в областта на фуражното производство и хранене на преживните животни.

ХОТЕЛ ДУНАВ се намира в идеалния център на град Видин на 300 м от ж. п. гарата, на 250 метра от автогарата и 150 метра от речната гара. Хотел Дунав e тризвезден хотел на престижно и удобно място в гр.Видин в модерен стил, съчетаващ уюта и съвременните дизайнерски тенденции.

Агробизнес. Търговия със земеделски стоки. Разработване на бизнес - проекти за кредити и международни програми.

Велинград
Производство на хмел, хмелов гранулат и консумативи за пивоварната промишлено

Нова Загора
Фирмата притежава един ат най-големите цехове за преработка на слънчогледово семе и предлага както за българския, така и за международния пазар - белена слънчогледова ядка, чипс, сл.люспи, сл.отсевка.

Разград
Продажба на едро на еко брикети, произведени от слънчогледови люспи. Налични в гр. Самуил. Цена по договаряне.

Производители на маслодайни култури


В каталога ни са представени всички активно работещи производител с маслодайни култури в България. Тук ще намерите координатите на фирми, хора, сдружения и кооперации произвеждащи мента, лавандула, маслодайна роза и други маслодайни култури характерни за страната.

Широко застъпени са в страната ни производството на розово и лавандулово масло. Българското розово масло е известно още от миналото и качеството му е на световно ниво. Производителите на етерично-маслени култури последните години обаче се обърнаха и към различните сортове лавандула, поради по-лесния процес по отглеждане и събиране на реколтата.

Друг вид маслодайна култура отглеждана у нас е рапицата. Освен че се използва за фураж, тя служи и за производство на рапично олио, биодизел, а се използва и като съставка в различни технически масла, медицински и козметични продукти.


Масло от лавандула , Слънчоглед , Слънчогледови семена , Соя , Фъстъци
Прочети повече
Затвори