Пчеларство, отглеждане на пчели, пчеларски инвентар

Областни градове

Производство и търговия с пчелни продукти и инве

Белене
Производителка съм на пчелни продукти - мед, пчелен восък, пчелен прашец, прополис. Разполагам и с около 2 кг. пчелно млечице, собствено производство.

Пожарево (Софийска област)
Отглеждаме всякакви сезонни плодове, зеленчуци, сертифициран мед и прополисова тинктура, билки (глог, шипка, смрадлика, коприва и др.) сладка, лютеница и кайсиева ракия от с.Попина. Използваме само естествени торове от животните - зайци, кокошки , пуйки.Стараем се цените ни да са достъпни.

Частна фирма за производство, изкупуване и продажба на пчелни продукти, восъчни пити, пчеларски инвентар, селскостопанска продукция и билки. Производство на сокове и нектари.

Производство, търговия със селскостопанска и животинска продукция и пчелни продукти.

Шабла
Фирмата се занимава с производство и търговия с мед и пчелни продукти.

Съединение
"Роял-бийс" ЕООД е водеща фирма в пчеларския бизнес на българския пазар. Фирмата е специализирана в производството на мед и пчелни продукти и търговия с пчеларско оборудване. Компанията има силни дългосрочни-партньорства с компании от: Западна, Централна и Източна Европа, Близкия изток

Производство на пчелни продукти. Специализация в монофлорни - от билката Кориандър, разработка на невронни мрежи.

Варна
Изработка и продажба на дадан блат и многокорпусни кошери с фиксирани размери или размери по поръчка на клиентите от висококачествена дър

Пчеларство, отглеждане на пчели, пчеларски инвентар


Пчелния мед е с доказани вкусови и здравословни за хората качества. Събирането му посредством пчеларство е сложен и постоянен процес. В зависимост от местоположението на пчелните кошери и сезона на хранене на пчелите може да откриете разнообразие от пчелен мед и пчелни продукти.

След присъединяването на България в ЕС производителите на пчелен мед биват финансирани с цел увеличаването на пчелните семейства, както и броя на пчелните ферми като цяло. Осъзнавайки силата и значението на пчелите, като част от функцията на природата, ние трябва да полагаме грижи в тяхното безопасно съществуване. Редица препарати за растителна защита са забранени за използване именно заради негативното си влияние оказващо върху пчелите.


Акациев Пчелен мед , Билков Пчелен мед , Кошери , Кошери за пчели , Мед от Магарешки бодил , Прополис , Пчеларски Инвентар , Пчеларско Оборудване , Пчеларство , Пчелен мед , Пчелен мед от Кориандър , Пчелен мед от Магарешки Бодил , Пчелни кошери , Пчелни продукти , Центрофуги за мед
Прочети повече
Затвори